X
header one

NYÍLT NAP A MÚZEUM KÖRÚTI SIGNIA HALLÁSKÖZPONTBAN 

2018. JÚNIUS 28. CSÜTÖRTÖK, 9-16 ÓRÁIG

Bejelentkezés: (1) 226 2665

Az akció visszavonásig érvényes!

Most akár 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg a StreamLine TV kiegészítőt!**

Ön nagyothalló és szeret tévézni? Mostantól kedvenc műsorait a legkiválóbb hangminőségben élvezheti! A legújabb Bluetooth-os Signia hallókészülékekkel* együttműködő StreamLine TV kiegészítővel a televízió hangja közvetlenül ezekbe a hallókészülékekbe továbbítható. Ez azt jelenti, hogy a tévéből érkező hangot nem a szoba túlsó feléről, külső zajokkal keverve, gyengébb hangminőségben hallja a készülékviselő, hanem a TV hangja rögtön a hallókészülékeiben szólal meg, kristálytisztán, részletgazdagon. Így akár a valódi moziélményt is kipróbálhatja, hiszen a StreamLine TV a magas minőségű sztereó hangzást is támogatja.

Tudjon meg többet a Signia legújabb hallókészülékeiről!

Élvezze a könnyű kezelhetőséget!

A StreamLine TV-t még kényelmesebben használhatja az okostelefonjára ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével. Beállíthatja a hangerőt és elindíthatja a hangtovábbítást, anélkül, hogy ehhez speciális hallásprogramra lenne szüksége. Szakembereink örömmel segítenek Önnek az alkalmazás letöltésében és beállításában. Ha nincs okostelefonja, az sem probléma: a StreamLine TV az alkalmazás nélkül is használható.

*A StreamLine TV-vel kompatibilis Signia hallókészülékekről kérjük, érdeklődjön a Signia Hallásközpontokban.

Tudjon meg többet az ingyenesen letölthető alkalmazásról!

StreamLine-TV_front_LED-green-blue_1248px

**AKCIÓ! Ha most vásárol Bluetooth-os Signia hallókészüléket, a StreamLine TV kiegészítőt 50%-kal olcsóbban veheti meg hozzá. Személyre szabott ajánlatunkért kérjük, keresse fel hallásközpontjainkat. 

Hívjon bennünket telefonon vagy küldjön üzenetet itt!

(1) 226 2665