X
header one

Most akár 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg a StreamLine TV kiegészítőt!**

Ön nagyothalló és szeret tévézni? Mostantól kedvenc műsorait a legkiválóbb hangminőségben élvezheti! A legújabb Bluetooth-os Signia hallókészülékekkel* együttműködő StreamLine TV kiegészítővel a televízió hangja közvetlenül ezekbe a hallókészülékekbe továbbítható. Ez azt jelenti, hogy a tévéből érkező hangot nem a szoba túlsó feléről, külső zajokkal keverve, gyengébb hangminőségben hallja a készülékviselő, hanem a TV hangja rögtön a hallókészülékeiben szólal meg, kristálytisztán, részletgazdagon. Így akár a valódi moziélményt is kipróbálhatja, hiszen a StreamLine TV a magas minőségű sztereó hangzást is támogatja.

Tudjon meg többet a Signia legújabb hallókészülékeiről!

Élvezze a könnyű kezelhetőséget!

A StreamLine TV-t még kényelmesebben használhatja az okostelefonjára ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével. Beállíthatja a hangerőt és elindíthatja a hangtovábbítást, anélkül, hogy ehhez speciális hallásprogramra lenne szüksége. Szakembereink örömmel segítenek Önnek az alkalmazás letöltésében és beállításában. Ha nincs okostelefonja, az sem probléma: a StreamLine TV az alkalmazás nélkül is használható.

*A StreamLine TV-vel kompatibilis Signia hallókészülékekről kérjük, érdeklődjön a Signia Hallásközpontokban.

Tudjon meg többet az ingyenesen letölthető alkalmazásról!

StreamLine-TV_front_LED-green-blue_1248px

**AKCIÓ! Ha most vásárol Bluetooth-os Signia hallókészüléket, a StreamLine TV kiegészítőt 50%-kal olcsóbban veheti meg hozzá. Személyre szabott ajánlatunkért kérjük, keresse fel hallásközpontjainkat. 

Hívjon bennünket telefonon vagy küldjön üzenetet az alábbi űrlap segítségével!

(1) 226 2665

Ha üzenetet kíván küldeni, akkor kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!