X
header one

Akár szeretteivel tölti idejét, akár ismerőseivel találkozik, a Signia legújabb Silk™ hallókészülékei önbizalmat adnak, tudva azt: senki sem veszi észre, hogy viseli őket.

A világ egyik legkisebb hallókészüléke, a Silk szuper lágy szilikon füldugóinak köszönhetően azonnal viselhető. A füldugók lehetővé teszik, hogy a készülék kényelmesen elrejtőzzön a fülében. Jól kinézni és jól hallani még sohasem lehetett ilyen gyorsan és egyszerűen.

Kivételesen diszkrét

Az új Signia Silk 20%-kal kisebb elődjénél, és szinte észrevehetetlen a fülben.

Kattint, illeszt és indul

A különböző méretekben kapható szilikon füldugók egyszerűen rákattinthatók a Silk hallókészülékekre, és biztonságosan, természetesen illeszkednek a fülbe – anélkül, hogy várnia kellene az egyéni házra, mint más fülbehelyezhető hallókészülékek esetében.

Egyértelmű színkód

A jobb oldal piros és a bal oldal kék színkódja segít Önnek a hallókészülékeket könnyen a megfelelő fülbe helyezni.

Silk-Nx_on-table_1248x1248px
Signia-Nx_man-listening-music_2560x800px

Tökéletes telefonhívásokhoz és zenehallgatáshoz

A fülmögötti hallókészülékekkel ellentétben a Silk mikrofonjai a hallójáratból fogják föl a hangot. Ez lehetővé teszi, hogy telefonhívásokat kezdeményezzen és zenét hallgasson úgy, ahogyan szokott. Sőt, még fejhallgatót is használhat.

A Silk viselése olyan természetes érzés, hogy Ön megfeledkezik arról, hogy hallókészülékeket visel.

Signia-Nx_couple-street-musician_2560x800px

Kristálytiszta hang, természetesen

Ahol magas a környezeti zajszint, például egy forgalmas utcán, egyterű irodában vagy egy zsúfolt étteremben, ott a beszélgetéshez koncentráció és erőfeszítés szükséges.

A Signia hallókészülékek professzionálisan megbirkóznak ezekkel a kihívásokkal, lemásolva azt a természetes módot, ahogyan lokalizáljuk a hangokat. Arra összpontosítanak, ami fontos, mint pl. az Ön beszélgetőpartnere, miközben kiszűrik a nem kívánt háttérzajt. Ön a legtisztábban azt hallja, amit hallani szeretne. Egész nap. Minden helyzetben.

Kapcsolódjon a könnyű kezelhetőséghez!

Signia-Nx_icon_remote-control_480x480px

Távirányító

A touchControl App-ot távirányítóként használva megváltoztathatja a beállításokat, és egyéni preferenciáinak megfelelően személyre szabhatja hallókészülékeit.

Ha nincs okostelefonja, a miniPocket™ szintén nagyon kényelmes távirányítási lehetőséget kínál.

Élvezze a tökéletesen harmonikus hangzást

Signia-Nx_icon_speech-in-noise_480x480px

Beszéd zajban

„Speech Quality” funkciójuknak köszönhetően új hallókészülékeink lehetővé teszik, hogy a fejlett zajelnyomó technológiák révén minden helyzetben tisztán halljon. Ez könnyebbé teszi, hogy megértse beszélgetőpartnerét, még az olyan rendkívül zajos környezetekben is, mint egy vendéglő vagy egy konferencia.

Signia-Nx_icon_crystal-clear-sound_480x480px

Kristálytiszta hangzás

A „Sound Clarity” a legtermészetesebb, legéletszerűbb hangot biztosítja minden hangkörnyezetben. Így Ön kristálytiszta hangot élvezhet még a leghangosabb helyeken is.

Kérjük, vegye figyelembe: a funkciók az egyénre szabott hallókészülékek konfigurációjától függően változhatnak. Hallókészülék-specialistája örömmel ad tanácsot Önnek.

Silk Nx áttekintése

Loading...

Kiegészítők hallókészülékekhez

touchControl App

Csak egy érintés

A touchControl App™ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy diszkréten irányíthassák hallókészülékeiket Androidos vagy iOS okostelefonjukról, külön hardver nélkül. A programváltást és a hangerő-beállítást lehetővé tévő alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play Store-ból vagy az Apple App Store-ból.

A touchControl App letöltése

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

google-play-badge_en_300px

miniPocket

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azoknak, akik diszkréten és kényelmesen szeretnék irányítani hallókészülékeiket, anélkül, hogy ehhez nagy távirányítóra vagy okostelefonra lenne szükség. A megbízhatóan és egyszerűen használható miniPocket elég kicsi ahhoz, hogy egy kulcstartón lehessen hordani, mégis elég erős a lényeges funkciók irányításához.

miniPocket_key_1248x600px

myHearing App

Szokjon hozzá új hallókészülékeihez, amilyen gyorsan csak lehetséges!

Személyre szabott hallásgondozás – bárhol: az új myHearing alkalmazás minden támogató eszközt biztosít, amire szüksége van az erőfeszítéstől mentes hallás felé vezető úton. Követheti a speciális hallásgyakorlatokat, utánanézhet a felhasználói kézikönyvben annak, ami érdekli, és útközben is felveheti a kapcsolatot hallókészülék-specialistájával.

Hallókészülék-specialistája örömmel ad tanácsot Önnek.

További információk a myHearing alkalmazásról
Connected-Ear_man-smartphone_app-icon_1248x800px

Click Sleeve füldugók

Kattint, illeszt és indul

A különböző méretekben kapható, lágy, szilikon füldugók egyszerűen rákattinthatók a hallókészülékeire. A füldugók biztonságosan illeszkednek a füleibe a teljesen természetes, tökéletes illesztésért. Így nem szükséges várnia az egyéni házra, mint más fülbe helyezhető hallókészülékek esetében.

 

Click-Sleeves-20_vented_1248px
Tinnitus_keyvisual_1248x900px

Tinnitus?

Egyedi terápiák a hosszantartó enyhülésért

Egyedül a Signia hallókészülékekben van beépített notch terápia, amely csökkentheti a tinnitus hatásait és akár teljes mértékben ki is küszöbölheti azokat.*

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016 szeptember). Notch terápia: új megközelítés a tinnitus kezeléséhez. AudiologyOnline, Article 18365.

További információk

Silk Nx GYIK