X

Új technológiai platformunk neve: Signia Xperience – ez az intelligens chip és az operációs rendszer elnevezése, ami új hallókészülékeink hangfeldolgozását vezérli. A Signia Xperience személyre szabja hallókészülékeit, hogy megértse azt, ami valóban fontos. Így Ön mindig mindent hallhat, ami csak számít.

Jellemzők

Tudásszintek

Audiológia 7X 5X 3X

YourSound technológia

●●●●● ●●●●● ●●●●●
Az újratervezett akusztikus érzékelők és egy beépített mozgásérzékelő részletes információkat ad arról, hogy hol tartózkodnak és mit csinálnak a készülékviselők. A dinamikus hangkörnyezet-feldolgozás és a sajáthang-feldolgozás (OVP™) szállítja az információkat a természetes, személyre szabott hangzáshoz.

Akusztikus érzékelők

Az újratervezett akusztikus érzékelők többféle hangot észlelnek, mint valaha, így pontosabb információt szolgáltatnak a környezetről.

Mozgásérzékelő

Egy beépített mozgásérzékelő észleli, hogy a készülékviselő mozgásban van vagy egy helyben áll-e. Ezt az információt használja a dinamikus hangkörnyezet-feldolgozás.

Dinamikus hangkörnyezet-feldolgozás

●●●●● ●●●●● ●●●●●
Sound Clarity és Sound Quality funkciók a természetes hangzásért és beszédért minden helyzetben, bármilyen irányból, még mozgás közben is.

OVP™ (sajáthang-feldolgozás)

●●●●● ●●●●● ●●●●●
A sajáthang-feldolgozás (OVP™) a viselő hangjának valós idejű felismerését felhasználva biztosítja a saját hang természetes hatását. e2e vezeték nélküli megoldással rendelkező RIC/BTE készülékekhez érhető el binaurális illesztésnél.

Sound Clarity

●●●●● ●●●● ●●●
A Sound Clarity életszerű hangot biztosít, amely a kivételesen tiszta hangzás érdekében lefedi a viselési szituációk teljes spektrumát.

Speech Quality

●●●●● ●●●● ●●●
A Speech Quality jobb beszédértést és kommunikációt tesz lehetővé zajos környezetben.

Felhasználói interakció

●●●●● ●●●●● ●●●●
A technológia iránt érdeklődő viselők gyakran értékelik, hogy hallókészülékeiket még jobban tudják szabályozni. A Signia Xperience hallókészülékek a beállítási lehetőségek széles skáláját biztosítják ezeknek a viselőknek a Signia alkalmazáson keresztül.
Kapcsolódás

Közvetlen audiojel-átvitel

A Signia Xperience hallókészülékek közvetlenül csatlakoztathatók az Apple-eszközökhöz (a telefonhívásokhoz és az audiojel-átvitelhez) – további kiegészítők nélkül. Androidos eszközök esetében a StreamLine Mic kiegészítő teszi lehetővé az audiojel-átvitelt. A StreamLine TV kiegészítő kiváló minőségű sztereó hangot továbbít a TV-ből közvetlenül az Xperience hallókészülékekbe. Bluetooth-os illesztések esetében érhetők el.
Távoli hallásgondozás

TeleCare

A TeleCare távoli szolgáltatásokat nyújt, beleértve a páciens utánkövetését az első időpontfoglalástól kezdve a vásárlás utáni kapcsolattartásig. Hozzájárul a sikeres próbahordáshoz és nagyobb rugalmasságot biztosít. A felhasználó pedig a Signia app segítségével aktívabban és önállóbban vehet részt a folyamatban.


●●●●● = legmagasabb szolgáltatási szint