X

Az új Signia Nx hallókészülék-technológia természetes hallásélményt és kitűnő beszédminőséget nyújt, továbbá lehetővé teszi a kapcsolódást az okostelefonhoz és a televízióhoz.

Jellemzők

Tudásszintek

Audiológia 7Nx 5Nx 3Nx

OVP™ (Sajáthang-feldolgozás)

●●●●●

●●●●●

●●●●●

A legkellemesebb, természetes hallásélmény érdekében természetes hangzású saját hangot biztosít, minden más hang optimális meghallásával ötvözve.

3D-osztályozó

●●●●●

●●●● ●●●
A készülékviselő igényeihez testre szabja a hallókészülék pontos válaszát azáltal, hogy elemzi a viselő hangaktivitásából, mozgásadataiból és akusztikus adataiból származó többdimenziós információkat.

Sound Clarity

●●●●● ●●●● ●●●
Életszerű hangot biztosít, amely a kivételesen tiszta hangzás érdekében lefedi a viselési szituációk teljes spektrumát.

Speech Quality

●●●●● ●●●● ●●●
Kiváló beszédértést biztosít zajban.
Kapcsolódás

Közvetlen audiojel-továbbítás

●●●●●

●●●●●

●●●●●

A Signia Nx hallókészülékeket alacsony elemfogyasztás mellett közvetlenül összekapcsolja az okostelefonnal és a TV-vel a telefonhívások, zene és a televízió hangjának kiváló minőségű audiojel-átvitele érdekében.

Ön állítja be

●●●●●

●●●●●

●●●●

A Signia Nx hallókészülékek viselői többféle távirányító közül választhatnak, és kihasználhatják a myControl alkalmazás egyedi beállítási lehetőségeit is.
Távoli hallásgondozás

TeleCare 

●●●●●

●●●●●

●●●●●

A sikeres próbahordásért. A myHearing alkalmazás segítségével a Signia Nx készülékviselők a távolból is bármikor felvehetik a kapcsolatot a hallókészülék-specialistával, így a távoli finomhangolás révén valós időben megoldódhat a problémájuk.


●●●●● = legmagasabb szolgáltatási szint