Signia hallókészüléket keres?

Világújdonság technológia a gyártótól!

Élvonalbeli technológia és prémium minőség elérhető áron – ez a Signia

Hallásproblémával küzd? A Signia okos hallókészülékei megkönnyítik életét és megbízható, hű segítőtársai lesznek minden élethelyzetben. Gyorsan és diszkréten szeretné javítani a hallását? Válasszon a Signia készülékek közül, amelyek szinte észrevehetetlenek, és egy miniatűr számítógép tudását rejtik magukban.

A Signia hallókészülékek

  • hihetetlenül aprók és kényelmesek,
  • segítik a beszédértést és a telefonálást, valamint
  • élvezetesebbé teszik a zenehallgatást.

Tudjon meg többet termékeinkről!

Tinnitus_product-range_950x400px

Miért érdemes közvetlenül a gyártóhoz fordulnia?

Szakembereink ismerik a legjobban a Signia és Siemens hallókészülékeket. Valamennyi kérdésére válaszolnak és segítenek eldönteni, melyik készülék a legmegfelelőbb az Ön számára. A próbahordás során pontosan az Ön igényei, elvárásai szerint állítják be a hallókészülékeket. Amennyiben hallókészüléke meghibásodna, vagy módosítani szeretne a beállításokon, a legkiválóbb szervizszolgáltatást nyújtjuk, és mi tudjuk a leggyorsabban megoldani problémáját.

Cégünk a Siemens és Signia hallókészülékek gyártója és forgalmazója

A megbízhatóságukról és kiváló minőségükről ismert Siemens hallókészülékek 1994 óta kaphatók Magyarországon. Hazánkban ma is több tízezer ember visel Siemens hallókészüléket.

Legújabb hallókészülékeinken már kétféle márkanév szerepel: Siemens az egyik oldalán, Signia a másikon. Miért is van ez így? A bevált Siemens hallástechnológiát 2015-től egy új nemzetközi márka, a Signia fejleszti tovább. A Signia hallókészülékek még több, még jobb szolgáltatást kínálnak a korábbi modelleknél.

Üzleteinkben és partnereinknél Siemens és Signia hallókészülékeket egyaránt forgalmazunk.

Tájékozódjon, kérdezze bátran audiológusainkat telefonon, e-mailben vagy akár személyesen!

Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére, a tanácsadás díjmentesen vehető igénybe. Szeretettel várjuk nyitvatartási időben a belvárosi Signia Hallásközpontban:

Cím: 1053 Budapest, Múzeum krt. 11.
Telefonszám: (1) 226 2665
e-mail: hallaskozpont.hu@sivantos.com

Nyitva tartás:
Hétfőtől szerdáig: 8.00- 17:00
Csütörtök: 8:00-18:00
Pénteken: 8.00-13.30

Hívjon bennünket!

(1) 226 2665


Szeretnénk figyelmébe ajánlani a Signia Klubot, ahol minden hónapban más és más hallásjavítással kapcsolatos témával foglalkozunk. A kötetlen beszélgetések során audiológusunkat, Szabolcsi Juditot faggathatják mindarról, amit eddig sohasem mertek megkérdezni. Vendégeink tapasztalt hallókészülék-viselők, akik személyes példájukkal sokat segíthetnek azoknak, akik már felismerték a problémát, de nem sokat tudnak a hallásveszteségről és a hallásjavításról. Az eseményekről további információt Facebook-oldalunkon talál.

Amennyiben Ön szeretne a hallástechnológia újdonságairól tájékozódni, kérjük, iratkozzon fel havonta egyszer megjelenő hírlevelünkre!