X
header one

Signia hallókészülék-elemek: bármilyen hallókészülékhez a legjobb választás

A kiváló minőségű Signia hallókészülék-elemek

 • minden méretben, minden típusú hallókészülékhez kaphatók
 • hosszú élettartammal rendelkeznek, még a nagy teljesítményű készülékekben is
 • állandó feszültségszint mellett hosszú működési időt biztosítanak
 • megbízhatóak és biztonságosak
 • környezetbarátak, mivel 100 %-ban higanymentesek

Signia elemcsomagolás:

 • Egyszerűen kezelhető és megóvja az elemeket
 • Az innovatív forgótárcsával ellátott, könnyen kiüríthető rekeszek biztosítják, hogy egyszerre csak egy elem essen ki a csomagolásból
 • Biztonsági zárófólia gondoskodik a termék védelméről
 • A csomag visszazárható
 • Jól érthető színkódolás segíti az elemtípus felismerését
 • Környezetbarát
Signia-batteries_range_1800x700px

Miért érdemes közvetlenül a gyártótól vásárolnia?

Mert kizárólag magas minőségű, megbízható hallókészülékeket, tartozékokat és elemeket forgalmazunk. Fontos számunkra, hogy megszerezzük és megőrizzük vásárlóink bizalmát, hogy hosszú távú kapcsolatot ápolhassunk velük. Ha Ön lejáró hallókészülékes és szeretne elérhető áron, korszerűbb hallókészülékre váltani, akkor is érdemes hozzánk fordulnia. Szakembereink ismerik a legjobban a Signia és Siemens hallókészülékeket. Valamennyi kérdésére válaszolnak és segítenek eldönteni, melyik készülék a legmegfelelőbb az Ön számára. A próbahordás során pontosan az Ön igényei, elvárásai szerint állítják be a hallókészülékeket. Amennyiben hallókészüléke meghibásodna, vagy módosítani szeretne a beállításokon, a legkiválóbb szervizszolgáltatást nyújtjuk, és mi tudjuk a leggyorsabban megoldani problémáját.

Cégünk a Siemens és Signia hallókészülékek gyártója és forgalmazója

A megbízhatóságukról és kiváló minőségükről ismert Siemens hallókészülékek 1994 óta kaphatók Magyarországon. Hazánkban ma is több tízezer ember visel Siemens hallókészüléket.

Legújabb hallókészülékeinken már kétféle márkanév szerepel: Siemens az egyik oldalán, Signia a másikon. Miért is van ez így? A bevált Siemens hallástechnológiát 2015-től egy új nemzetközi márka, a Signia fejleszti tovább. A Signia hallókészülékek még több, még jobb szolgáltatást kínálnak a korábbi modelleknél.

Üzleteinkben és partnereinknél Siemens és Signia hallókészülékeket egyaránt forgalmazunk.

Tájékozódjon, kérdezze bátran audiológusainkat telefonon, e-mailben vagy akár személyesen!

Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére, a tanácsadás díjmentesen vehető igénybe. Szeretettel várjuk nyitvatartási időben a belvárosi Signia Hallásközpontban:

Cím: 1053 Budapest, Múzeum krt. 11.
Telefonszám: (1) 226 2665
e-mail: hallaskozpont.hu@sivantos.com

Nyitva tartás:
Hétfőtől szerdáig: 8.00- 17:00
Csütörtök: 8:00-18:00
Pénteken: 8.00-13.30

Hívjon bennünket!

(1) 226 2665


Szeretnénk figyelmébe ajánlani a Signia Klubot, ahol minden hónapban más és más hallásjavítással kapcsolatos témával foglalkozunk. A kötetlen beszélgetések során audiológusunkat, Szabolcsi Juditot faggathatják mindarról, amit eddig sohasem mertek megkérdezni. Vendégeink tapasztalt hallókészülék-viselők, akik személyes példájukkal sokat segíthetnek azoknak, akik már felismerték a problémát, de nem sokat tudnak a hallásveszteségről és a hallásjavításról. Az eseményekről további információt Facebook-oldalunkon talál.

Amennyiben Ön szeretne a hallástechnológia újdonságairól tájékozódni, kérjük, iratkozzon fel havonta egyszer megjelenő hírlevelünkre!