X

Siemens vagy Signia hallókészüléke javításra szorul?

Márkaszervizünkben gyorsan megoldjuk problémáját!

A kiváló minőségükről ismert Siemens és Signia hallókészülékek viselőik megbízható segítőtársai a mindennapokban. Ezek az érzékeny eszközök azonban idővel meghibásodhatnak – még akkor is, ha Ön rendeltetésszerűen használja és gondosan ápolja őket. Ha ez bekövetkezne, a legjobb döntés, ha a hallókészülékeit eljuttatja vagy elhozza márkaszervizünkbe. Gyakorlott szakembereink a lehető leggyorsabban elvégzik a szükséges javítást vagy alkatrészcserét. Így Önnek nem kell sokáig nélkülöznie a készülékeket, és hamarosan újra élvezheti a jó hallás örömét.

Hol adhatja le meghibásodott készülékét?

Válassza az Önnek leginkább megfelelő, legkényelmesebb megoldást! Meghibásodott készülékét leadhatja ott, ahol kiadták, ill. ahol megvásárolta (pl. audiológiai rendelő, hallókészülék-szalon, hallásközpont), innen viszonteladó partnereink továbbítják szakszervizünkbe. Javításra szoruló hallókészülékeit postai úton is eljuttathatja hozzánk, vagy akár személyesen is felkereshet minket, örömmel fogadjuk. A személyesen leadott javítások általában megvárhatók a szervizben.

Telefon: (1) 2 750 750 (18-as mellék)
E-mail: szerviz.sat.hu@sivantos.com
Cím: 1026 Budapest Hűvösvölgyi út 33.

Nyitva tartás: 

Hétfőtől csütörtökig: 8.00- 16.30
Pénteken: 8.00-13.30

Azonnali javítást hétfőtől-csütörtökig 15 óráig, pénteken 12 óráig fogadunk!

Megközelíthető a Széll Kálmán tér felől az 59B vagy 61B villamossal a Kelemen László utcai megállóig, vagy a Szentlélek térről induló 29-es autóbusszal a Hűvösvölgyi úti megállóig.

A kiváló minőségükről ismert Siemens és Signia hallókészülékek viselőik megbízható segítőtársai a mindennapokban. Ezek az érzékeny eszközök azonban idővel meghibásodhatnak – még akkor is, ha Ön rendeltetésszerűen használja és gondosan ápolja őket. Ha ez bekövetkezne, a legjobb döntés, ha a hallókészülékeit eljuttatja vagy elhozza márkaszervizünkbe. Gyakorlott szakembereink a lehető leggyorsabban elvégzik a szükséges javítást vagy alkatrészcserét. Így Önnek nem kell sokáig nélkülöznie a készülékeket, és hamarosan újra élvezheti a jó hallás örömét.

Miért érdemes márkaszervizünkhöz fordulnia?

  • Szakembereink ismerik a legjobban a Siemens és Signia hallókészülékeket.
  • A legkiválóbb szervizszolgáltatást nyújtjuk.
  • Mi tudjuk a leggyorsabban megoldani problémáját.
  • Fontos számunkra, hogy megszerezzük és megőrizzük vásárlóink bizalmát.
  • Kérésére tájékoztatjuk a legújabb, legkorszerűbb Signia megoldásokról.

Javítási feltételek

Garanciaidőn belül (2 év)

Garanciaidőn belüli (2 év) meghibásodás esetén a javítást a készülékhez mellékelt nyilvántartási lap (+garanciajegy) megléte esetén végezzük el. A garanciális feltételeket kérjük, olvassa el a hallókészülék nyilvántartási lapon.

Javasoljuk, hogy hallókészülékeit a garanciaidőn belül félévente juttassa el szervizünkbe, ahol a tisztítást-átvizsgálást díjmentesen elvégezzük.

Garanciaidőn túl (2 év után)

A 2 év garanciaidő lejárta után a javítást csak a nyilvántartási lap (+garanciajegy) és vény ellenében végezzük el. A vényt felirathatja annál az ellátónál, akinél a hallókészülékét vásárolta, vagy amennyiben ez nem lehetséges, kérjük, hogy a vényfelírás feltételeiről tájékozódjon nálunk az (1) 505 0501-es telefonszámon a Signia Hallásközpontban.

Egyéb információk

A személyesen leadott javítások általában megvárhatók a szervizben.

Postán vagy partnereinken keresztül eljuttatott készülékek javítási ideje – a postai átfutási időt nem számítva – átlagosan 1 hét, abban az esetben, ha a szükséges papírok (hibátlanul kitöltött és aláírt vény, valamint hallókészülék nyilvántartási lap) hiánytalanul megvannak. Amennyiben ennyi ideig nem tudja nélkülözni hallókészülékeit, javasoljuk, hogy személyesen hozza be javításra készülékeit.

A postán beküldött készülékekről az (1) 2 750 750 (18-as mellék) számon érdeklődhet.

Fődarab cseréje esetén a garancia a cserélt alkatrészre 6 hónappal meghosszabbodik.

2 év garancia

Termékünkre a jogszabályban előírt 12 hónap kötelező és még további 12 hónap (azaz összesen 24 hónap) jótállást vállalunk. A jótállási jogosultságot a nyilvántartási lap (+ garanciajegy) és a számla igazolja. Nem tartozik a jótállás körébe, ha a hiba nem rendeltetésszerű használat, erőszakos külső behatás, szakszerűtlen kezelés és beavatkozás, helytelen tárolás, vagy a használati útmutatóban leírtak figyelmen kívül hagyásából keletkezik.

Biztonsági és egyéb tudnivalók

A hallókészülékek orvostechnikai eszközök, amelyek kizárólag annak a személynek a hallásjavítását szolgálják, akinek a készülékeket felírták. Más célra történő felhasználásuk nem rendeltetésszerű használatnak minősül, és az ebből eredő károkért a forgalmazó nem vállal felelősséget. Nem rendeltetésszerű használatnak minősül például, ha a készüléket nem az viseli, akinek felírták, vagy ha a használó nem tartja be a használati útmutatóban foglaltakat (pl. nem megfelelően tisztítja vagy páramentesíti a hallókészülékeket stb.).

Magas frekvenciás vagy egyéb készülékekkel történő fizioterápiás- vagy sugárkezelés előtt a hallókészüléket ki kell venni, és a kezelőhelyiségen kívül tárolni. Robbanásveszélyes helyen nem szabad hallókészüléket viselni.

Hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

(1) 226 2665

Ha üzenetet kíván küldeni nekünk, kérjük, kattintson ide!

AKCIÓ - Styletto 7X most 25% kedvezménnyel

Forradalmian új, design díjas, útközben is vezeték nélkül tölthető Signia hallókészülék

Itt az ideje, hogy végre átalakítsuk a hallókészülékekről alkotott elavult képet: fedezze fel és próbálja ki Ön is a rendkívül kifinomult megjelenésű, Bluetooth-kapcsolattal ellátott, útközben is kényelmesen tölthető Signia Styletto X hallókészüléket! Az ultramodern, díjnyertes formatervezésű Styletto X olyan, mint egy csúcstechnológiájú Bluetooth-os eszköz, egy elegáns, zsebméretű töltődobozzal kiegészítve.

Tudjon meg többet erről a high-tech újdonságról: https://www.signia.hu/styletto-x/

AKCIÓ:

Meghosszabbítva 2021. január 31-ig

2020. november 20-tól december 18-ig 25%-os kedvezménnyel vásárolhat
Signia Styletto 7X hallókészüléket a Signia Hallásközpontokban!*

Kiknek ajánljuk a Styletto X-et?

Lepje meg magát vagy szeretteit ezzel a gyönyörű és praktikus hallókészülékkel¹, ha

  • nem akar kompromisszumot kötni a stílus terén és fontos Önnek a magabiztos, elegáns megjelenés²;
  • nagyothallóként teljes szabadságra vágyik és a vezeték nélkül tölthető hallókészülék kényelmét szeretné élvezni, bármerre jár³;
  • aktív életet él és a világ első akusztikus mozgásérzékelőivel mozgás közben is mindent kristálytisztán szeretne hallani;
  • olyan modern hallástechnológiára van szüksége, amellyel a telefonhívásokat, a zenét és a HD TV hangját a készülékeibe juttathatja.

Tudjon meg többet, örömmel válaszolunk kérdéseire!

Információs telefonszám: (1) 505 0501

Nyitvatartási időben hívható.

Hétfőtől csütörtökig: 8.00- 16.30
Pénteken: 8.00-13.30

Nyitvatartási időn kívül további információkat a lenti űrlapon is kérhet. A kapcsolatfelvétel vásárlási kötelezettséggel nem jár.

Az akcióban részt vevő üzletek

Hűvösvölgyi úti Signia Hallásközpont
1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 33., alagsor 2.

Múzeum körúti Signia Hallásközpont
1053 Budapest, Múzeum krt. 11.

Dunaújvárosi Signia Hallásközpont
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor u. 1.

 

* A tájékoztatás nem teljes körű, kérjen felvilágosítást üzleteinkben. 

¹ Hallókészüléket kizárólag audiológus szakértőink vagy szakorvos javaslatára, a hallásveszteség típusának és mértékének ismeretében, valamint a páciens igényeinek és anyagi lehetőségeinek figyelembevételével kínálunk.

² Red Dot Design Díj 2019, iF Design Díj 2019

³ A Signia Styletto X vezeték nélküli töltődoboza lehetővé teszi, hogy a felhasználó akár 3 nap teljes függetlenséget élvezhessen – napi 19 óra készülékviseléssel számolva audiojel-átvitel nélkül, vagy napi 16 óra készülékviseléssel, beleértve napi 5 órányi audiojel-átvitelt. Mindezt a töltődoboz feltöltése nélkül.