Jól hallani jó!

Siemens és Signia hallókészülékek

Olvasnivalók az ünnepekre

A Signia márka a jól ismert, megbízható Siemens hallókészülékek technológiáját fejleszti tovább. Valamennyi típusú hallásveszteségre kínálunk hallókészüléket, termékeink a prémium és a megfizethető kategóriában is egyaránt kiváló minőségűek. A Siemens és Signia hallókészülékek elérhetőek budapesti központjainkban és kiemelt partnereinknél az ország több pontján.

2016. december 24. és 2017. január 1. között zárva tartunk. A két ünnep között telefonon sem leszünk elérhetőek, de az ebben az időszakban küldött e-maileket januárban a lehető leghamarabb megválaszoljuk.

Addig is kérjük, kövesse Facebook-oldalunkat vagy iratkozzon fel hírlevelünkre!

Jól hallani jó! Páciensünk, Dr. Fejérdy Tamás beszámolója

Dr. Fejérdy Tamás öniróniától sem mentes beszámolójában arról mesél, hogyan szembesült a hallásveszteség tényével, s végül miként szánta rá magát arra, hogy megteszi a szükséges lépéseket. Története kitűnő példája annak, hogy idősebb pácienseink hogyan juthatnak el a probléma tagadásától addig, hogy a hallókészüléket és tartozékaikat már-már barátjuknak tekintik. Olvassa el a háromrészes beszámolót, érdemes!

Bemutatjuk példaképeinket!

2016-ban a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségével (SINOSZ) együttműködésben pályázatot hirdettünk nagyothalló fiatalok számára, amely október 12-én ünnepélyes díjátadóval zárult. Kitartóak, tehetségesek, akik nap mint nap példamutató munkával bizonyítják rátermettségüket tevékenységeikben, tanulmányaikban, továbbá segítő szándékkal fordulnak társaikhoz, ami szociális érzékenységüket dicséri. Tekintse meg a példaképek bemutatkozását!

Tudta? A Siemens hallókészülékek története 1878-ban kezdődött

1878-ban Werner von Siemens épített egy patkómágnessel felszerelt telefont, amivel jelentősen megjavította az eszköz hangminőségét. Ez vezetett ahhoz a felismeréshez, hogy a hallásveszteségtől szenvedők sokkal jobban megérthetik beszélgetőpartnerüket, ha a hangjeleket elektromos eszközzel felerősítik. Olvassa el a történetet blogunkon!

Addig is… érdemes követni Facebook-oldalunkat és feliratkozni hírlevelünkre! 

Ne maradjon le újdonságainkról!

2017. január 2-ától újra várjuk szeretettel a Signia Hallásközpontokban.