X
header one

Természetes választás a teljesítményért és a hallásért

Akár egy találkozón vesz részt, akár egy fontos üzleti hívást fogad, előkészít egy prezentációt vagy együtt ebédel a kollégákkal, a Signia Pure™ 13-mal a legtermészetesebb hangzásélményt élvezheti, valamint kiváló kapcsolódási lehetőséget és a leghosszabb viselési időt, miközben okostelefonjáról és a TV-ből audiojeleket továbbít.

Maximális energiahatékonyság

A megbízható Signia Pure 13 kategóriájában a leghosszabb audiojel-átviteli időt biztosítja, így Ön megőrizheti nyugalmát, hogy az élet fontos dolgaival foglalkozhasson.

Teljes funkcionalitás

A legkorszerűbb, kifinomult technológiát magában foglaló Signia Pure 13 a legtermészetesebb hangzás és a legmagasabb szintű hallásteljesítmény mellett elsőrangú kapcsolódási lehetőséget biztosít.

A hallásveszteség valamennyi szintjére

Legyen szó bár enyhe, közepes vagy súlyos hallásveszteségről, a Pure 13 megbirkózik ezekkel a kihívásokkal és visszaadja az élet természetes hangjait.

Pure-13-Nx_on-table_1248x1248px
Signia-Nx_dinner-with-friends_2560x800px

Hallja a saját hangját a maga természetességében!

Egy múzeumi látogatás után a művészet élénk megvitatásától egy új város felfedezésének izgalmáig – új hallókészülékeink lehetővé teszik, hogy örömét lelje a világ hangjaiban.

A készülékek az Ön saját hangjának természetes hangzását tökéletesen ötvözik az összes környező hanggal. Ez lehetővé teszi, hogy a legtermészetesebb hallásélményt és a legmagasabb szintű hallásteljesítményt élvezze, még akkor is, ha új célok vonzásának enged.

Signia-Nx_man-listening-music_2560x800px

Élvezze a telefonhívások, a zene és a TV hangjának közvetlen továbbítását!

Hallgassa kedvenc operáját közvetlenül a füleiben, állítsa be diszkréten a hangerőt az igényei szerint, miközben egy klasszikus színházi előadást néz a TV-ben, vagy hallgassa meg a navigációs alkalmazásból, hogy melyik a leggyorsabb út a leghíresebb nevezetességekhez. Mindehhez csak egy okostelefonra van szüksége.

A myControl App segítségével új hallókészülékeink páratlan kapcsolódási lehetőséget kínálnak a különböző forrásokból történő audiojel-továbbításhoz, valamint távirányíthatók – mindez könnyen elérhetően.

Kapcsolódjon a könnyű kezelhetőséghez!

Signia-Nx_icon_telephone_480x480px

Telefon

A teljes kényelem érdekében a készülékviselő az Apple okostelefonjára érkező telefonhívásokat közvetlenül hallókészülékeibe továbbíthatja. Androidos okostelefonról StreamLine Mic segítségével továbbítható a hívás.

Signia-Nx_icon_music_480x480px

Zene

Hallgassa kedvenc zenéjét közvetlenül a hallókészülékeiben a kitűnő zenei élmény érdekében Apple eszközről. Androidos eszközről StreamLine Mic segítségével továbbítható a zene..

Signia-Nx_icon_TV_480x480px

TV

A StreamLine TV-vel a televízió hangja közvetlenül továbbítható a hallókészülékeibe. A myControl App használatával az audiojel-továbbítást is elindíthatja és beállíthatja a hangerőt.

Signia-Nx_icon_remote-control_480x480px

Távirányító

A myControl App-ot távirányítóként használva megváltoztathatja hallókészülékei beállításait és egyéni preferenciáinak megfelelően személyre szabhatja hallókészülékeit.

Ha nincs okostelefonja, a miniPocket™ szintén nagyon kényelmes távirányítási lehetőséget kínál.

Élvezze a tökéletesen harmonikus hangzást

Signia-Nx_icon_hearing-your-own-voice_480x480px

Hallja a saját hangját

Sok hallókészülék-viselő nem kedveli saját beszédének hangzását, mivel túl hangosnak és természetellenesnek találja azt.

A világon először új hallókészülékeink megoldják ezt a problémát: a legkellemesebb, természetes hallásélmény érdekében az OVP™ (Own Voice Processing – saját beszédhang feldolgozása) természetes hangzású saját beszédhangot biztosít, minden más hang optimális meghallásával ötvözve.

Signia-Nx_icon_speech-in-noise_480x480px

Beszéd zajban

“Speech Quality” funkciójuknak köszönhetően új hallókészülékeink lehetővé teszik, hogy a fejlett zajelnyomó technológiák révén minden helyzetben tisztán halljon. Ez könnyebbé teszi, hogy megértse beszélgetőpartnerét, még az olyan rendkívül zajos környezetekben is, mint egy vendéglő vagy egy konferencia.

Signia-Nx_icon_coversation-while-moving_480x480px

Beszélgetés mozgás közben

A 3D-osztályozó fejlett automatikus szabályozást biztosít minden helyzetben a legjobb hallásteljesítmény érdekében. Hogy mozgás közben is optimális hallást biztosítson, a myControl App mozgásadataira alapozva a hallókészülék automatikusan beállítja magát.

Signia-Nx_icon_crystal-clear-sound_480x480px

Kristálytiszta hangzás

A „Sound Clarity” a legtermészetesebb, legéletszerűbb hangot biztosítja minden hangkörnyezetben. Így Ön kristálytiszta hangot élvezhet még a leghangosabb helyeken is.

Kérjük, vegye figyelembe: a funkciók az egyénre szabott hallókészülékek konfigurációjától függően változhatnak. Hallókészülék-specialistája örömmel ad tanácsot Önnek.

Pure 13 Nx áttekintése

Loading...

Kiegészítők hallókészülékekhez

myControl App

Teljes kézi irányítás

A myControl App segítségével könnyedén és teljes körűen szabályozhatja új Signia hallókészülékeit. Az iOS és Androidos telefonokhoz elérhető alkalmazás fejlett távirányítási opciót kínál, így Ön megváltoztathatja a beállításokat és egyéni preferenciáinak megfelelően személyre szabhatja hallókészülékeit.

A myControl App letöltése

myHearing App

Szokjon hozzá új hallókészülékeihez, amilyen gyorsan csak lehetséges!

Személyre szabott hallásgondozás – bárhol: az új myHearing alkalmazás minden támogató eszközt biztosít, amire szüksége van az erőfeszítéstől mentes hallás felé vezető úton. Követheti a speciális hallásgyakorlatokat, utánanézhet a felhasználói kézikönyvben annak, ami érdekli, és útközben is felveheti a kapcsolatot hallókészülék-specialistájával.

Hallókészülék-specialistája örömmel ad tanácsot Önnek.

További információk a myHearing alkalmazásról
Connected-Ear_man-smartphone_app-icon_1248x800px

StreamLine TV

Kitűnő hangzásra programozva

A StreamLine TV-nek köszönhetően a televízió hangja közvetlenül továbbítható hallókészülékeibe. Még a hangerőt is egyedileg tudja szabályozni a myControl alkalmazás segítségével.

Streamline-TV_LED_green_1248x600px

StreamLine Mic

Kéz használata nélküli telefonhívások, zene és még több első osztályú sztereó minőség

Az új StreamLine Mic kéz használata nélkül biztosítja a telefonhívások és a zene továbbítását bármely Bluetooth-os okostelefonnal. Távoli mikrofonként is működik.

Tovább
StreamLine-Mic_tableview_1248x600px

miniPocket

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azoknak, akik diszkréten és kényelmesen szeretnék irányítani hallókészülékeiket, anélkül, hogy ehhez nagy távirányítóra vagy okostelefonra lenne szükség. A megbízhatóan és egyszerűen használható miniPocket elég kicsi ahhoz, hogy egy kulcstartón lehessen hordani, mégis elég erős a lényeges funkciók irányításához.

miniPocket_key_1248x600px

Click Sleeve füldugók

Kattint, illeszt és indul

A különböző méretekben kapható, lágy, szilikon füldugók egyszerűen rákattinthatók a hallókészülékeire. A füldugók biztonságosan illeszkednek a füleibe a teljesen természetes, tökéletes illesztésért. Így nem szükséges várnia az egyéni házra, mint más fülbe helyezhető hallókészülékek esetében.

 

Click-Sleeves-20_vented_1248px
Tinnitus_keyvisual_1248x900px

Tinnitus?

Egyedi terápiák a hosszantartó enyhülésért

Egyedül a Signia hallókészülékekben van beépített notch terápia, amely csökkentheti a tinnitus hatásait és akár teljes mértékben ki is küszöbölheti azokat.*

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016 szeptember). Notch terápia: új megközelítés a tinnitus kezeléséhez. AudiologyOnline, Article 18365.

További információk

Pure 13 Nx GYIK