X

A mozgás a mindennapi élet része és a mozgás közbeni beszélgetés is az. Az új Signia Pure Charge&Go X hallókészülékekkel eljuthat oda, ahová csak szeretne, miközben kristálytisztán hallhat mindent, ami számít és mindenkit, aki fontos Önnek. Bármerre jár.

Az új, akusztikus mozgásérzékelő technológiának köszönhetően a Pure Charge&Go X hallókészülékek részletgazdagabban értik meg az Ön személyes halláskörnyezetét, mint valaha, hogy pontosan személyre szabott hangot nyújtsanak.

 

Ezt az új hallókészülék-technológiát Signia Xperience-nek nevezzük

  • Hallja meg az összes hangot, ami élvezetessé teszi a hallást
  • Halljon tisztán bármely helyzetben, akárhová is megy
  • Vegyen részt aktívan minden beszélgetésben
Fedezze fel a Signia Xperience-t

Könnyen feltölthető és teljeskörűen kapcsolódik

Alvás közben teljesen feltöltheti a hosszabb ideig kitartó Pure Charge&Go X hallókészülékeket, amelyek így mindig készen állnak majd, amikor Ön indulni szeretne. A hallókészülék okos kis töltőjének köszönhetően soha többé nem kell aggódnia az elemcsere miatt. Egész nap rendkívül tartós hallásteljesítményt biztosít.

A gyorstöltés opció pedig a gyors energiaellátásról gondoskodik, hogy mozgásban tartsa Önt, amikor a leginkább szükséges.

Alvás közben teljesen feltöltheti a hosszabb ideig kitartó Pure Charge&Go X hallókészülékeket, amelyek így mindig készen állnak majd, amikor Ön indulni szeretne. A hallókészülék okos kis töltőjének köszönhetően soha többé nem kell aggódnia az elemcsere miatt. Egész nap rendkívül tartós hallásteljesítményt biztosít.

A Pure Charge&Go X legfontosabb jellemzői

  • Bluetooth-kapcsolattal közvetlenül a füleibe juttathatja telefonhívásait, kedvenc zenéit és a TV hangját
  • Az új Signia app segítségével okostelefonján keresztül távirányíthatja és pontosan beállíthatja hallókészülékeit. A Signia alkalmazással közeli kapcsolatban maradhat hallókészülék-specialistájával, ha útközben támogatásra van szüksége.
Fedezze fel a Signia alkalmazást!

Itt az ideje, hogy kipróbálja a különleges, tölthető hallókészülékeket

Egyszerűen csak Charge&Go!

Fedezze fel a bámulatos Signia Pure Charge&Go X készüléket, találja meg az Önhöz legközelebbi hallókészülék-specialistát.

BEJELENTKEZÉS

Pure Charge&Go X áttekintése

Loading...

A Pure Charge&Go X most már Magyarországon is elérhető.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy hamarabb értesüljön újdonságainkról!

Töltse le most:
Signia App
Tegye személyessé hallásélményét!
tudj meg többet

Kiegészítők hallókészülékeihez

Új indukciós töltő

Modern külső, okos töltés

Az új indukciós töltő feltölti a hallókészülékeket, így nem kell aggódnia az elemek miatt.

Gyorstöltés opció, szárító funkció az indukciós töltés révén, valamint intuitív bal és jobb oldali állapotkijelző LED-ek egészítik ki ezt a következő generációs töltőt.

Az új töltő az összes lítiumion-akkumulátoros hallókészülékkel kompatibilis.

StreamLine TV

Kitűnő hangzásra programozva

A StreamLine TV-nek köszönhetően a televízió hangja közvetlenül továbbítható hallókészülékeibe. Még a hangerőt is egyedileg tudja szabályozni a Signia App segítségével.

StreamLine Mic

Kéz használata nélküli telefonhívások, zene és még több első osztályú sztereó minőség

Az új StreamLine Mic kéz használata nélkül biztosítja a telefonhívások és a zene továbbítását bármely Bluetooth-os okostelefonnal. Távoli mikrofonként is működik.

További információk a StreamLine Mic-ről

miniPocket

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azoknak, akik diszkréten és kényelmesen szeretnék irányítani hallókészülékeiket, anélkül, hogy ehhez nagy távirányítóra vagy okostelefonra lenne szükség. A megbízhatóan és egyszerűen használható miniPocket elég kicsi ahhoz, hogy egy kulcstartón lehessen hordani, mégis elég erős a lényeges funkciók szabályozásához.

Pure Charge&Go X GYIK