X
header one

Újítás a még precízebb hallásért

A kitűnő Signia-élmény csak még jobb lett a Bluetooth-os hallás új korszakával. Az új Pure™ 13 BT erőfeszítéstől mentes hallást biztosít az Ön egyéni életstílusához. Maradjon kapcsolatban mindazzal, ami fontos, akár kikapcsolódásként vagy útközben.

Connected-Ear_man-smartphone_2_1800px

Élvezze az élet valódi hangjait!

Akár dolgozik, akár vásárol vagy étteremben ebédel – a forgalmas helyeken fárasztó lehet a beszélgetés. Még a hallásveszteség nélkül élők is tudják ezt.

A Pure 13 BT akár a normál hallásnál is kevésbé megerőltető, jobb hallást nyújt az ilyen kihívást jelentő helyzetekben.* A Pure 13 BT a myControl alkalmazással kombinálva optimális, személyre szabott hallásélményt biztosít, így Ön arra összpontosíthat, ami fontos – bármivel is foglalkozzon éppen.

* Két független klinikai vizsgálat kimutatta, hogy a binaurális jelfeldolgozású Signia hallókészülékek egyes nehéz hallási helyzetekben akár a normál hallásnál is jobb hallást biztosítanak.

Pure-13-BT-primax_pair_on-table_made-for-iPhone_950x500px
Pure-13-BT_connectivity_1800x600px

A Bluetooth-os hallás öt előnye

myControl_icon_motion-reader_768x400px

Mozgásérzékelő

A hallókészülékek a myControl alkalmazás mozgásadataira alapozva módosítják beállításaikat, hogy mozgás közben is optimális hallásról gondoskodjanak.

myControl_icon_sound-exposure_768x400px

Zajexpozíció

A hallókészülékek segítenek a hallásvédelemben. Egy fitneszalkalmazáshoz hasonlóan idővel létrehozzák az Ön egyedi hangprofilját, amely megmutatja a zajnak való kitettséget, így Ön megtanulhatja, hogyan védje hallását.

myControl_icon_music_768x400px

Zene

Hallgassa kedvenc zenéjét közvetlenül a hallókészülékeiben a kitűnő zenei élmény érdekében.

myControl_icon_phone-calls_768x400px

Telefonhívások

A teljes kényelem érdekében a készülékviselő az okostelefonjára érkező telefonhívásokat közvetlenül hallókészülékeibe továbbíthatja.

myControl_icon_StreamLine-TV_v2_768x400px

StreamLine TV

A StreamLine TV-nek köszönhetően a televízió hangja közvetlenül továbbítható a Pure 13 BT hallókészülékekbe. Még a hangerőt is egyedileg tudja szabályozni a myControl alkalmazás segítségével.

A Pure 13 BT áttekintése

Loading...

myControl alkalmazás. A kitűnő hallásélmény még jobb lett

A myControl alkalmazással együtt a Signia Pure 13 BT még akár a normál hallásnál is jobb hallást biztosít*, amely viselője egyéni életstílusához igazítható. Az alkalmazás nem csupán lehetővé teszi a közvetlen audiojel-továbbítást, hanem információkat is küld hallókészülékeibe, hogy a lehető legjobb hallást nyújtsa, miközben Ön mozgásban van – így biztosítva az Ön nyugalmát és biztonságát, bármerre viszi is útja.

* Két független klinikai vizsgálat kimutatta, hogy a binaurális jelfeldolgozású Signia hallókészülékek egyes nehéz hallási helyzetekben akár a normál hallásnál is jobb hallást biztosítanak.

Connected-Ear_couple-shopping_950px

Töltse le a myControl alkalmazást!

myControl-App_icon_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

StreamLine TV

A StreamLine TV-nek köszönhetően a televízió hangja közvetlenül továbbítható a Signia Pure 13 BT primax hallókészülékekbe. Még a hangerőt is egyedileg tudja szabályozni a myControl alkalmazás segítségével.

Streamline-TV_Pure-13-BT_950px

Szokjon hozzá új hallókészülékeihez, amilyen gyorsan csak lehetséges

Személyre szabott hallásgondozás – bárhol: az új myHearing alkalmazás minden támogató eszközt biztosít, amire szüksége van az erőfeszítéstől mentes hallás felé vezető úton. Elvégezheti a speciális hallásgyakorlatokat, utánanézhet a használati utasításban annak, ami érdekli, és útközben is felveheti a kapcsolatot hallókészülék-specialistájával.

Hallókészülék-specialistája örömmel ad tanácsot Önnek.

További információk a Signia Hallásközpontokban
Connected-Ear_man-smartphone_app-icon_950x600px