Az okostelefonok megváltoztatták életünket: bárhol, bármikor egyszerűen hozzáférhetünk a minket érdeklő információkhoz. Belsőépítészet, design, befektetés, tudomány, vállalkozás, vagy üzlet? Bármiről szeretne is tudni, az interneten könnyen tájékozódhat. Ahhoz azonban, hogy a való világban se jelentsen problémát a kommunikáció és a térbeli tájékozódás, jó hallásra van szükség. Az erőfeszítést nem kívánó, kényelmes hallás ma már azok számára is elérhető, akik valamilyen hallásproblémával küzdenek.

Prémium szolgáltatások: nem raboljuk az idejét!

Felmerült Önben a gyanú, hogy valami gond lehet a hallásával, de aktív életet él, rendkívül elfoglalt és nincs ideje órákat várakoznia az egészségügyi intézményekben? Jelentkezzen be Múzeum körúti hallásközpontunkba! Ezen a könnyen elérhető, belvárosi helyszínen egy előre egyeztetett időpontban azonnal fogadjuk Önt és megtaláljuk a megoldást hallásproblémájára. Természetesen mindezt a legnagyobb diszkrécióval és a lehető leggyorsabban.

Válassza a Signia prémium szolgáltatásait és készülékeit, hogy azután már csak azokkal a dolgokkal kelljen foglalkoznia, amelyek valóban fontosak az Ön számára.

Bemutatjuk a Signia „okos” hallókészülékeit

Made_for_iPhone_200px

Az iOS-eszközökkel is kompatibilis Signia hallókészülékek diszkrét megoldást kínálnak hallásproblémájára. A Signia márka a jól ismert, megbízható Siemens hallókészülékek technológiáját fejleszti tovább. Német mérnöki tudásra épülő élvonalbeli technológia, innováció és prémium minőség – ez a Signia.

„Okos” hallókészülékeink aprók és szépek, kis méretük ellenére egy miniatűr számítógép tudását rejtik magukban. Díjmentesen letölthető applikáció segítségével pedig akár okostelefonjával is beállíthatja őket, teljesen észrevétlenül. Legújabb modelljeink között még a legigényesebb felhasználók is megtalálják a számukra legmegfelelőbbet.

Fontos információ: hallókészüléket kizárólag audiológus szakértőink vagy szakorvos javaslatára, a hallásveszteség típusának és mértékének ismeretében, valamint a páciens igényeinek és anyagi lehetőségeinek figyelembevételével kínálunk.

Signia Silk: személyre szabott diszkréció

Az enyhe és közepes hallásveszteségre kifejlesztett Signia Silk a világ egyik legkisebb hallókészüléke. Szinte észrevehetetlen a fülben, szuper lágy és szuper kényelmes. Azonnal illeszkedik, anélkül, hogy egyénileg kialakított házra lenne szükség. Így nem kell várnia az egyéni illesztésre – egyszerűen csak besétál hozzánk, kipróbálja a készülékeket, majd a beállítások után már magával is viheti őket. Elképesztően kis mérete ellenére a Silk kiemelkedő hallásélményt nyújt és klinikailag igazoltan csökkenti a hallási erőfeszítést. Megfelelő tartozékkal és vezeték nélküli kapcsolattal az audioforrásokból érkező hangokat közvetlenül a füleiben hallgathatja. Próbálja ki és élvezze a tartozékok széles skálájának a kényelmét!

Silk-primax_pair_2496x640px

Signia Cellion: felejtse el az elemcserét!

Cellion-primax_silver_950x500px

Új, prémium modellünket, az elem nélküli Signia Cellion hallókészüléket azok figyelmébe ajánlunk, akik a minőség és a kényelem terén nem kötnek kompromisszumot. A Cellion az egyszerűség és a teljesítmény tökéletes kombinációja. Automatikusan viselője beszélgetőpartnerére fókuszál, miközben mérsékli a nemkívánatos hangokat és a háttérzajt. A különböző tartozékokkal valamennyi élethelyzetben optimális megoldást kínál. Ez az egyetlen olyan hallókészülék, amely szokásos használat mellett akár két napig is kitart újratöltés nélkül, így viselőjének soha többé nem kell az elemcserével bajlódnia. A töltő közvetlenül az elektromos hálózatba, az autó USB-adapteréhez, vagy okostelefonja USB-töltőjéhez egyaránt csatlakoztatható. Ez különösen utazás közben lehet hasznos.

Jelentkezzen be még ma és kérdezze audiológusainkat a Signia „okos” hallókészülékek előnyeiről!

Szeretettel várjuk nyitva tartási időben a belvárosi Signia Hallásközpontban:

Cím: 1053 Budapest, Múzeum krt. 11.
Telefonszám: (1) 226 2665
e-mail: hallaskozpont.hu@sivantos.com

Nyitva tartás:
Hétfőtől szerdáig: 8.00- 17:00
Csütörtök: 8:00-18:00
Pénteken: 8.00-13.30

Gyakran Ismételt Kérdések