X

A Siemens és Signia hallókészülékek kaphatók a budapesti Signia Hallásközpontokban, illetve országszerte több mint 100 partnerünknél.

Ha szeretné, hogy megkeressük Önnek a legközelebbi hallásközpontot, ahol elérhetők a Signia hallókészülékek, akkor kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

Bejelentkezés - országosan

Signia partnerek országszerte

Ha saját maga szeretné megkeresni a legközelebbi hallásközpontot, akkor a lenti keresőmezőbe írjon be egy címet. Minél pontosabb információkat ad meg, annál könnyebben megtalálja az Ön környékén működő Siemens és Signia hallókészülék-specialistákat!

A hallásgondozó helyek listáját a távolság sorrendjében adjuk meg. Mivel az illesztést és az utógondozást a készülék teljes élettartama alatt a hallókészülék-specialisták végzik, ezért fontos, hogy Ön az által választott szakember szükség esetén a közelben legyen a gondozás, hibaelhárítás és tanácsadás érdekében.

Ünnepi nyitvatartás 2018 október

Kedves pácienseink és partnereink, tájékoztatjuk Önöket, hogy a Signia Hallásközpontok ünnepi nyitvatartása a következőképpen alakul:

október 22-23 zárva
október 24-26 szokásos nyitvatartás
október 29-31 szokásos nyitvatartás
november 1-2 zárva

Munkanapokon szeretettel várjuk az érdeklődőket. Ha további információra van szüksége a bejelentkezéssel vagy a termékeinkkel kapcsolatosan, kérjük, hívja központi ügyfélszolgálatunkat. Tel.: (1) 226-2665