X
header one

A Siemens és Signia hallókészülékek kaphatók a budapesti Signia Hallásközpontokban, illetve országszerte több mint 100 partnerünknél.

Ha szeretné, hogy megkeressük Önnek a legközelebbi hallásközpontot, ahol elérhetők a Signia hallókészülékek, akkor kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

Bejelentkezés - országosan

Signia partnerek országszerte

Ha saját maga szeretné megkeresni a legközelebbi hallásközpontot, akkor a lenti keresőmezőbe írjon be egy címet. Minél pontosabb információkat ad meg, annál könnyebben megtalálja az Ön környékén működő Siemens és Signia hallókészülék-specialistákat!

A hallásgondozó helyek listáját a távolság sorrendjében adjuk meg. Mivel az illesztést és az utógondozást a készülék teljes élettartama alatt a hallókészülék-specialisták végzik, ezért fontos, hogy Ön az által választott szakember szükség esetén a közelben legyen a gondozás, hibaelhárítás és tanácsadás érdekében.

Aktuális akcióink

AKTUÁLIS AKCIÓINK

StreamLine Mic akció

Ha most vásárol Signia Nx hallókészüléket, a StreamLine Mic kiegészítőt 50% kedvezménnyel, 39.370 forintért veheti meg hozzá.

Ingyenes hallásszűrés

Hallásközpontunkban ingyenes hallásszűrést szervezünk az érintettek számára. Kiváló szakembereink Önt is várják a teljesen fájdalommentes, kb. 20 perces vizsgálatra.

További információk