X

Hozza ki magából a legtöbbet minden helyzetben!

Az új Signia Motion X hallókészülékek lehetővé teszik, hogy viselőjük a következő szintre emelje teljesítményét.

A forradalmi szenzortechnológia még azt is érzékeli, hogy Ön mozog-e vagy sem, így biztosítva azt, hogy egész nap mindent megtapasztalhasson, ami csak történik.

Fő jellemzők:

  • Bluetooth-os audiojel-átvitel
  • Útközbeni tölthetőség
  • AI Signia Asszisztens
  • Automatikus hallásszituáció-felismerés

 

Nem kell többé vesződnie az elemekkel: ezek a modern, univerzális eszközök tölthetők, és egyetlen feltöltéssel akár 61 óra használatot biztosítanak!

Típustól függően akár 27-61 óra használat egyetlen feltöltéssel

Nem kell többé vesződnie az elemekkel: ezek a modern, univerzális eszközök tölthetők, és egyetlen feltöltéssel akár 61 óra használatot biztosítanak!

 

Elegáns formatervezés a megfelelő illeszkedésért

Az új, kisebb kialakítás tökéletes illeszkedést biztosít szupererővel és különleges funkciókkal.

Briliáns hangzás

A legújabb Signia Xperience platform a legfejlettebb hangzást nyújtja.

Továbbfejlesztett beszédértés

Ez a funkció lehetővé teszi a zaj csillapítását, hogy bármilyen irányból tisztán hallja a hangokat.

Automatikus hallásszituáció-felismerés

Ön minden kihívásra készen áll, mert az egyedülálló akusztikus mozgásérzékelők minden helyzetben követik a mozgását az egész nap során.

Nagyszerű kapcsolódás

A legkorszerűbb Bluetooth-os audiojel-átvitellel telefonhívásokat, zenét, TV-t és sok mást hallgathat.

A mesterséges intelligencia által létrehozott személyes hangzás

A Signia alkalmazás forradalmian új Signia Asszisztense lehetővé teszi, hogy Ön személyre szabottan optimalizálja a hangzást a valós élethelyzetekben.

Hallókészülék-specialista a zsebében

A Signia alkalmazás segítségével okostelefonján keresztül kapcsolatba léphet hallókészülék-specialistájával, amikor csak távoli támogatásra van szüksége.

A legkorszerűbb Bluetooth-os audiojel-átvitellel telefonhívásokat, zenét, TV-t és sok mást hallgathat.

Legyen Ön is briliáns a megfelelő választással

Mivel mindenkinek más a hallásigénye, a Motion X a különböző fokú halláskárosodás kompenzálására alkalmas modellek széles választékát kínálja, az enyhétől a súlyos hallásveszteségig – szupererővel teljesen feltöltve:

Motion Charge&Go X

Apró, tölthető fülmögötti eszköz, amely könnyen használható és kényelmes viselet. Ez a különleges tölthető hallókészülék a forradalmian új Signia Xperience technológiát Bluetooth-szal és a Signia alkalmazással kombinálja. Csak töltse fel és viselje egész nap.

A 312-es készülékhez hasonlóan kisméretű új Motion Charge&Go X egy kitűnő fülmögötti készülék, amely a karcsú dizájnt egyesíti a tölthetőséggel, a Bluetooth-kapcsolattal és a Signia Asszisztenssel. Rugalmasan illeszthető, egyszerűen használható és kényelmes, így egyértelmű választás azok számára, akik a kényelmet és a teljesítményt szeretnék egy készülékben látni.

Töltés: induktív töltő II jár hozzá. Ez 24 órás működési időt biztosít, egy 30 perces gyorstöltés pedig további 6 óra általános használatot tesz lehetővé.

Motion Charge&Go P X

Ez a minden helyzetben megfelelő, nagy teljesítményű, tölthető hallásmegoldás elegáns, új formatervezést kínál Bluetooth -szal és Signia Asszisztenssel, így biztosítva azt, hogy bármivel is töltse a napot, a lehető legjobb teljesítményt nyújthatja.

Miközben teljesítményében nem, de méretében kisebb elődjénél, az új Motion Charge&Go P X egyesíti a legújabb Signia Xperience hallástechnológiát a lítiumionos tölthetőség kényelmével, így a bosszantó elemcsere már a múlté. Ez a nagy teljesítményű, telefontekerccsel ellátott hallásmegoldás biztosítja, hogy bármit csinál is Ön napközben, mindig a lehető legjobban fog teljesíteni.

Töltés: standard töltő jár hozzá. Ez 30 órás működési időt biztosít, egy 30-perces gyorstöltés pedig további 7 óra használatot tesz lehetővé. Az új – opcionálisan megvásárolható – Dry&Clean töltő nem csupán feltölti, hanem kiszárítja és UV segítségével fertőtleníti is a készülékeket.

Motion Charge&Go SP X

Ez a forradalmian új eszköz a szupererőt szuper funkciókkal ötvözi. Teljes körű megoldás a súlyos, nagyfokú vagy hallásmaradvány kategóriában: Bluetooth-kapcsolat, tölthetőség és a Signia alkalmazás – hogy Ön mindig briliáns lehessen.

A világ első tölthető, szupererős fülmögötti hallókészüléke. A szupererőt és mostantól szuper jellemzőket is kínáló, innovatív Motion Charge&Go SP X kitűnő választás azok számára, akik nagyfokú vagy súlyos hallásveszteségük ellenére is briliánsan akarnak hallani. A Bluetooth-kapcsolattal, lítiumionos tölthetőséggel és telefontekerccsel rendelkező készülék olyan új világot nyit meg, ami eddig ismeretlen volt a hagyományos nagy teljesítményű SP hallókészüléket viselők számára.

Az innovatív Signia Motion X elegáns, modern, tölthető készülékek választéka, amely minden kihívásnak megfelel, annak érdekében, hogy Ön ragyogó lehessen – egész nap, minden nap.

Töltés: standard töltő jár hozzá. Ez 61 órás működési időt biztosít, egy 30-perces gyorstöltés pedig további 4 óra használatot tesz lehetővé. Az új – opcionálisan megvásárolható – Dry&Clean töltő nem csupán feltölti, hanem kiszárítja és UV segítségével fertőtleníti is a készülékeket.

Legyen Ön is briliáns – minden nap, egész nap.

Egyéb kiegészítők

StreamLine Mic

Kéz használata nélküli telefonhívások, zene és még több első osztályú sztereó minőség

Az új StreamLine Mic kéz használata nélkül biztosítja a telefonhívások és a zene továbbítását bármely Bluetooth-os okostelefonnal. Távoli mikrofonként is működik.

További információk a StreamLine Mic-ről

StreamLine TV

Kitűnő hangzásra programozva

A StreamLine TV-nek köszönhetően a televízió hangja közvetlenül továbbítható hallókészülékeibe. Még a hangerőt is egyedileg tudja szabályozni a Signia App segítségével.

miniPocket

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azoknak, akik diszkréten és kényelmesen szeretnék irányítani hallókészülékeiket, anélkül, hogy ehhez nagy távirányítóra vagy okostelefonra lenne szükség. A megbízhatóan és egyszerűen használható miniPocket elég kicsi ahhoz, hogy egy kulcstartón lehessen hordani, mégis elég erős a lényeges funkciók szabályozásához.

Motion Charge&Go X - GYIK

Motion X - letölthető fájok (pdf)