X
Legkedvezőbb ajánlatunk

Nem hallja jól a TV-t? Nehezen érti beszélgetőpartnerét, amikor telefonál? Kényelmes, diszkrét, mégis strapabíró hallókészüléket keres? Nem szeretne vesződni az elemcserével? Próbálja ki az új, tölthető Signia hallókészülékeket most minden eddiginél kedvezőbb áron! Ne maradjon le akciónkról, vásároljon kedvezményes áron Bluetooth-os kiegészítőket új Signia készülékéhez.*

A legmodernebb Signia hallókészülékekkel egyszerűbb és kényelmesebb a nagyothallók élete. Ezek az erős házzal ellátott, formatervezett, apró hallásjavító eszközök szinte észrevehetetlenül, diszkréten simulnak a fül mögé. Bluetooth-kapcsolat segítségével a telefon, a TV hangját vagy kedvenc zenéit kristálytisztán, közvetlenül a hallókészülékbe juttatják.

AKCIÓ: amennyiben Ön Bluetooth-os Signia hallókészüléket vásárol, 2020. január-március hónapban 25%-os kedvezményt adunk a a Bluetooth-os kiegészítőkre.

StreamLine Mic kiegészítő: kéz használata nélküli telefonhívások, zene és még több első osztályú sztereó minőség
StreamLine TV kiegészítő: a legkiválóbb hangminőség tévézéshez nagyothallóknak a Signia Nx hallókészülékekhez

Felejtse el az elemcserét: a készülékek teljesen feltölthetők éjjel, amíg viselőjük alszik, így reggel készen állnak az egész napos használatra. A hallókészülékek automatikusan töltődni kezdenek, amikor behelyezi azokat a töltőbe, és automatikusan bekapcsolódnak, amikor kiveszi onnan azokat. A töltő ingyenes tartozéka a megvásárolt hallókészüléknek!

Tudjon meg többet, örömmel válaszolunk kérdéseire!

*A tájékoztatás nem teljes körű, kérjen felvilágosítást üzleteinkben. 

Információs telefonszám: (1) 226 2665

BEJELENTKEZEM

BEJELENTKEZEM HALLÁSVIZSGÁLATRA

Bejelentkezem ingyenes hallásvizsgálatra és konzultációra

Ha úgy érzi, probléma lehet a hallásával, segítünk megtalálni az Ön lakóhelyéhez legközelebbi hallásgondozó szakembert. Hívja nyitvatartási időben központi telefonszámunkat (06-1- 226-2665), vagy jelentkezzen be online!

BEJELENTKEZEM