X

Legkedvezőbb ajánlatunk

Új, beépített akkumulátoros Signia hallókészülék ingyenes töltővel + 25% kedvezmény a Bluetooth-os kiegészítőkre! *

*A tájékoztatás nem teljes körű, kérjek felvilágosítást üzleteinkben.

Legkedvezőbb ajánlatunk - kattintson a részletekért

Hallásprobléma esetén minél hamarabb végeztessen hallásvizsgálatot!

Világszerte kb. 500 millió ember él halláscsökkenéssel és ez a szám egyre csak növekszik. Egy felmérés szerint az európai felnőttek 16 százalékának – több mint 71 millió embernek – van 25 dB-nél nagyobb hallásvesztesége. Talán Ön vagy egyik családtagja is érintett lehet? Ha felmerül a hallásveszteség gyanúja, ne halogassa a hallásvizsgálatot!

Bizonytalan annak eldöntésében, hogy van-e valami gond a hallásával? Nem meri megtenni az első lépést? Végezze el online hallástesztünket! 

Az online hallásteszt azt vizsgálja, hogy Ön mennyire jól tudja felismerni a szavakat háttérzajban. Ezzel segít Önnek meghatározni, lehet-e halláskárosodása, azaz érdemes-e szakemberhez fordulnia és elvégeztetni a hallásvizsgálatot.

Hogyan végezzük el a hallásvizsgálatot?

Először elbeszélgetünk a pácienssel, hogy információt nyerjünk a halláscsökkenés esetleges előzményeiről, fülészeti betegségekről. A következő lépés a hallójárat és a fül vizsgálata, amelyet fül-orr-gégész szakorvos végez el. Ezek után következik a hallásküszöb meghatározása, amely teljesen fájdalommentes és egy csöppet sem kényelmetlen. Ön helyet foglal egy hangszigetelt, zárt fülkében, majd fejhallgatón keresztül különböző erősségű és frekvenciájú hangokat hall először az egyik, majd a másik fülében.

A hallásküszöb mérésének célja, hogy meghatározzuk azt a leghalkabb hangot, amit Ön még meghall. A kapott hallásküszöbértékek alapján elkészítjük a hallásgörbéjét (audiogramját). Amennyiben a vizsgálat halláscsökkenést jelez, akkor lehetősége van a szakemberrel megbeszélni, milyen további lépéseket, megoldásokat lehet tenni a halláscsökkenés javítására. A hallásküszöb mérése kiegészül még egyéb vizsgálatokkal, pl. beszédértés-vizsgálattal.

Amennyiben halláscsökkenése indokolja, lehetősége van hallókészülék kipróbálására.

Fontos tudni, hogy hallókészüléket csak szakorvos javaslatára, a hallásveszteség típusának és mértékének ismeretében, a páciens igényeinek és anyagi lehetőségeinek figyelembevételével kínálunk.

Mennyibe kerül a tanácsadás és a hallásvizsgálat?

Ha bejelentkezik hozzánk hallásvizsgálatra, nincs vásárlási kötelezettsége, a vizsgálat és a tanácsadás díjmentes.

Miért érdemes partnerünkhöz fordulnia?

A Signia partnerei jól ismerik a Signia és Siemens hallókészülékeket. Valamennyi kérdésére válaszolnak és segítenek eldönteni, melyik készülék a legmegfelelőbb az Ön számára. A próbahordás során pontosan az Ön igényei, elvárásai szerint állítják be a hallókészülékeket. Amennyiben hallókészüléke meghibásodna, vagy módosítani szeretne a beállításokon, a legkiválóbb szervizszolgáltatást nyújtják és gyorsan megoldják a problémáját.

Jelentkezzen be és megkíméljük az utánajárástól!

Ön vidéken él, és a lakóhelyéhez legközelebb szeretne Signia vagy Siemens hallókészüléket, tartozékokat, elemeket vásárolni? Egyelőre csak tájékozódna hallókészülékeinkről vagy a Signia legújabb fejlesztéseiről? Hamarosan lejár hallókészülékének kihordási ideje és szívesen kipróbálná a Signia újdonságait, mielőtt egy új készülék mellett döntene? Jelentkezzen be az alábbi űrlapon keresztül! Munkatársunk az Önhöz legközelebbi partnerünkhöz irányítja, akinél a Siemens és Signia teljes termékválasztékát megtalálja. Partnereink rendszeresen részt vesznek a Signia továbbképzésein, így megbízhat szakértelmükben.

Miért érdemes bejelentkeznie?

  • Kényelmesen és gyorsan, utánajárás nélkül találhatja meg az Önhöz legközelebbi partnerünket az egész országban.
  • Kizárólag megbízható, magasan képzett és gyakorlott szakemberhez irányítjuk, aki a legjobb ellátást kínálja Önnek.

Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére, a tanácsadás díjmentesen vehető igénybe.

Információs telefonszám: (1) 226 2665

További információkat az alábbi űrlapon is kérhet. A kapcsolatfelvétel vásárlási kötelezettséggel nem jár.