Hallásvizsgálat a Signia hallásközpontokban

Jelentkezzen be most!

Hallásprobléma esetén minél hamarabb végeztessen hallásvizsgálatot!

Világszerte kb. 500 millió ember él halláscsökkenéssel és ez a szám egyre csak növekszik. Egy felmérés szerint az európai felnőttek 16 százalékának – több mint 71 millió embernek – van 25 dB-nél nagyobb hallásvesztesége. Talán Ön vagy egyik családtagja is érintett lehet? Ha felmerül a hallásveszteség gyanúja, ne halogassa a hallásvizsgálatot!

Bizonytalan annak eldöntésében, hogy van-e valami gond a hallásával? Nem meri megtenni az első lépést? Végezze el online hallástesztünket! 

Az online hallásteszt azt vizsgálja, hogy Ön mennyire jól tudja felismerni a szavakat háttérzajban. Ezzel segít Önnek meghatározni, lehet-e halláskárosodása, azaz érdemes-e szakemberhez fordulnia és elvégeztetni a hallásvizsgálatot.

Hogyan végezzük el a hallásvizsgálatot a Signia hallásközpontokban?

Tinnitus_woman-hands-over-ears_950px

Először elbeszélgetünk a pácienssel, hogy információt nyerjünk a halláscsökkenés esetleges előzményeiről, fülészeti betegségekről. A következő lépés a hallójárat és a fül vizsgálata, amelyet fül-orr-gégész szakorvos végez el. Ezek után következik a hallásküszöb meghatározása, amely teljesen fájdalommentes és egy csöppet sem kényelmetlen. Ön helyet foglal egy hangszigetelt, zárt fülkében, majd fejhallgatón keresztül különböző erősségű és frekvenciájú hangokat hall először az egyik, majd a másik fülében.

A hallásküszöb mérésének célja, hogy meghatározzuk azt a leghalkabb hangot, amit Ön még meghall. A kapott hallásküszöbértékek alapján elkészítjük a hallásgörbéjét (audiogramját). Amennyiben a vizsgálat halláscsökkenést jelez, akkor lehetősége van a szakemberrel megbeszélni, milyen további lépéseket, megoldásokat lehet tenni a halláscsökkenés javítására. A hallásküszöb mérése kiegészül még egyéb vizsgálatokkal, pl. beszédértés-vizsgálattal.

Amennyiben halláscsökkenése indokolja, lehetősége van hallókészülék kipróbálására.

Fontos tudni, hogy hallókészüléket csak szakorvos javaslatára, a hallásveszteség típusának és mértékének ismeretében, a páciens igényeinek és anyagi lehetőségeinek figyelembevételével kínálunk.

Mennyibe kerül a tanácsadás és a hallásvizsgálat?

Ha bejelentkezik hozzánk hallásvizsgálatra, nincs vásárlási kötelezettsége, a vizsgálat és a tanácsadás díjmentes.

Miért érdemes felkeresnie a Signia hallásközpontokat?

Nálunk nem kell várakoznia, a bejelentett időpontban azonnal fogadjuk Önt. Kellemes környezetben, sietség nélkül, kizárólag Önre figyelnek gyakorlott szakembereink. A gyártó képviselőjeként ők ismerik a legjobban a Siemens és Signia hallókészülékeket. Valamennyi kérdésére válaszolnak és segítenek eldönteni, melyik készülék a legmegfelelőbb az Ön számára. A próbahordás során pontosan az Ön igényei, elvárásai szerint állítják be a hallókészülékeket. Amennyiben hallókészüléke meghibásodna, vagy módosítani szeretne a beállításokon, a legkiválóbb szervizszolgáltatást nyújtjuk, és mi tudjuk a leggyorsabban megoldani problémáját.

Extra előny: 3 év garancia!

Amennyiben Siemens vagy Signia hallókészülék megvásárlása mellett dönt, összesen 3 év garanciát adunk új készülékére!*

*Termékünkre alapesetben a jogszabályban előírt 12 hónap kötelező és még további 12 hónap (összesen 24 hónap) jótállást vállalunk. A budapesti Signia Hallásközpontokban vásárlók számára további egy év (azaz összesen 36 hónap) garanciát biztosítunk. Figyelem! Az ajánlatunk kizárólag a budapesti Signia Hallásközpontokban megvásárolt Siemens vagy Signia hallókészülékekre vonatkozik! Ajánlatunk 2017. október 10-től visszavonásig érvényes.

Tájékozódjon, kérdezze bátran audiológusainkat telefonon, e-mailben vagy akár személyesen!

Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére, a tanácsadás díjmentesen vehető igénybe. A kapcsolatfelvétel vásárlási kötelezettséggel nem jár.

Belvárosi Signia Hallásközpont (az Astoriához közel):

Cím: 1053 Budapest, Múzeum krt. 11.  >> Tovább a térképre 
Telefonszám: (1) 226 2665

Nyitvatartás:
Hétfőtől szerdáig: 8:00-17:00
Csütörtök: 8:00-18:00
Pénteken: 8:00-13:30

Budai Signia Hallásközpont:

Cím: 1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 33., alagsor 2. >> Tovább a térképre 
Telefonszám: (1) 505 0501

Nyitvatartás:
Hétfőtől csütörtökig: 8:00-16:30
Pénteken: 8:00-13:30

Kapcsolatfelvételi űrlap