Fedezze fel újra

a jó hallás örömét!

A legjobb Siemens hallókészülékek most 25% kedvezménnyel*

A megbízhatóságukról és kiváló minőségükről ismert Siemens hallókészülékek neve egyet jelent az élvonalbeli technológiával és innovációval. Több, mint 130 év tapasztalata, a német mérnöki tudás és a díjnyertes technológiák megkönnyítik a hallókészülék-viselők életét. Most a legmagasabb kategóriájú Siemens fülmögötti hallókészülékeinket az idei legalacsonyabb áron kínáljuk – kizárólag a készlet erejéig! Ne maradjon le az akcióról, tegye teljesebbé, egyszerűbbé és kényelmesebbé életét; szerezzen örömet családtagjainak és barátainak is briliáns hallásával.

Milyen előnyöket nyújtanak Önnek a Siemens 7bx fülmögötti hallókészülékek?

  • Pontosabban hallhat, mint valaha – bármilyen irányból érkezzen is a beszéd
  • Szélzajban is megérti majd beszélgetőpartnerét
  • Apró, diszkrét hallókészülékeink okostelefon-alkalmazással is távirányíthatók
  • Közvetlenül a hallókészülékeiben hallhatja az audioeszközök (Bluetooth-os telefonok, mp3-lejátszók, tévék) hangját – vezeték nélküli kapcsolattal, kristálytisztán

Próbálja ki Ön is, jelentkezzen be most! Ingyenes hallásszűréssel, tanácsadással és próbahordási lehetőséggel várjuk üzleteinkben.

1053 Budapest, Múzeum krt. 11.
Telefon: (1) 226-2665

1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 33.
Telefon: (1) 505-0501

E-mail: hallaskozpont.hu@sivantos.com

*Az akció feltételei

A 25 %-os kedvezmény a Signia Hallásközpontokban (1053 Budapest, Múzeum krt. 11., vagy 1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 33.), teljes árú Siemens 7bx fülmögötti hallókészülék vásárlása esetén vehető igénybe 2016. október 1-től november 30-ig, illetve a készlet erejéig.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további részletekről kérjük, tájékozódjon a megadott telefonszámon!