X

Akár távirányítással kíván változtatni a beállításokon, akár közvetlen audioátvitelt szeretne vagy a tölthetőség előnyeit szeretné kihasználni – stílusos, praktikus és egyszerűen használható tartozékaink széles választéka megkönnyíti a mindennapi életet.

Töltse le most:
Signia App
Tegye személyessé hallásélményét!
tudj meg többet

Audiojel-továbbítás

StreamLine TV

Kitűnő hangzásra programozva

A StreamLine TV-nek köszönhetően a televízió hangja közvetlenül továbbítható hallókészülékeibe. Még a hangerőt is egyedileg tudja szabályozni a Signia App segítségével.

StreamLine Mic

Kéz használata nélküli telefonhívások, zene és még több első osztályú sztereó minőség

Az új StreamLine Mic kéz használata nélkül biztosítja a telefonhívások és a zene továbbítását bármely Bluetooth-os okostelefonnal. Távoli mikrofonként is működik.

További információk a StreamLine Mic-ről

Távirányítók

A gyerekeket iskolába vinni reggel, találkozni a barátokkal az ebédszünetben, TV-t nézni este: nap mint nap rengeteg különböző hallási helyzet és beszélgetés történik. Nem lenne nagyszerű, ha a hangokat közvetlenül a fülébe tudná továbbítani, diszkréten be tudná állítani a hallókészülékét, és könnyen fel tudná tölteni?

miniPocket

Diszkrét szabályozás

Ideális megoldás azoknak, akik diszkréten és kényelmesen szeretnék irányítani hallókészülékeiket, anélkül, hogy ehhez nagy távirányítóra vagy okostelefonra lenne szükség. A megbízhatóan és egyszerűen használható miniPocket elég kicsi ahhoz, hogy egy kulcstartón lehessen hordani, mégis elég erős a lényeges funkciók szabályozásához.

Töltés

Új indukciós töltő

Modern külső, okos töltés

Az új indukciós töltő feltölti a hallókészülékeket, így nem kell aggódnia az elemek miatt.

Gyorstöltés opció, szárító funkció az indukciós töltés révén, valamint intuitív bal és jobb oldali állapotkijelző LED-ek egészítik ki ezt a következő generációs töltőt.

Az új töltő az összes lítiumion-akkumulátoros hallókészülékkel kompatibilis.

Styletto Connect töltő

Töltés útközben

A hasonló töltőkhöz képest háromszor kisebb és feleakkora súlyú. Ez az egyetlen, ami elfér a viselő zsebében, hogy egész nap magával vihesse. Töltőjének köszönhetően a Styletto Connect négy nap* függetlenséget nyújt a felhasználóknak, csatlakozók és kábelek nélkül – ami tökéletes megoldás egy pihentető hétvégéhez vagy egy fontos üzleti úthoz.

* Napi 16 órás viselési idővel számolva

Signia hallókészülék-elemek

A hosszú élettartam és a nagy teljesítmény miatt ezek az elemek bármilyen életstílusú ember számára ideálisak.

Szigorú tesztelés – bizonyított megbízhatóság: ha a Signiát választja, Ön egy rendkívül erős hallókészülék-elemet vásárol. Az állandó feszültségszint minden hallási helyzetben, minden hallókészülék számára garantálja az optimális teljesítményt.

Minden hallókészülékhez megfelelő

A Signia hallókészülék-elemek minden méretben, minden típusú hallókészülékhez kaphatók.

A Signia hallókészülék-elemek minden méretben, minden típusú hallókészülékhez kaphatók.

A hallókészülékekhez olyan elemekre van szükség, amelyek megbízhatóak, biztonságosak, sokoldalúak és rendkívül erősek!

  • A kiváló minőségű Signia hallókészülék-elemek hosszú élettartammal rendelkeznek, még a nagyteljesítményű készülékekben is.
  • A Signia elemek állandó feszültségszint mellett hosszú működési időt biztosítanak, így hozzájárulnak az optimális hallókészülék-teljesítményhez.
  • A Signia elemek a háromszorosan tömített kiváló minőségű anyagoknak (pl. rozsdamentes acél) köszönhetően megbízhatóak és biztonságosak.
  • A Signia elemek környezetbarátak, mivel 100 %-ban higanymentesek.

A Signia elemcsomagolás egyszerűen kezelhető és megóvja az elemeket.

  • Az innovatív forgótárcsával ellátott, könnyen kiüríthető rekeszek biztosítják, hogy egyszerre csak egy elem essen ki a csomagolásból.
  • A biztonsági zárófóliának köszönhetően a termék védelme maximálisan biztosított.
  • A csomag biztonságosan lezárható a zárható füllel.
  • Jól érthető színkódolás az elemtípus azonnali felismeréséért.
  • Környezetbarát

Erős és megbízható

Aktiválás

A Signia hallókészülék-elem csak akkor aktiválódik, ha eltávolítja a védőfület. Ezért ezt csak kb. 5 perccel az elem hallókészülékbe helyezése előtt kell eltávolítani.

Tárolás

Az elemeket szobahőmérsékleten tárolja (kb. 20°C).

Hulladékkezelés

A lemerült elemet soha ne hagyja a hallókészülékben a szükségesnél hosszabb ideig. Kérjük, gondoskodjon az elem környezetbarát hulladékkezeléséről.

Figyelmeztetés

Tárolás közben az elem soha ne érintkezzen fémtárgyakkal, mivel ez lemerülést okozhat. Tárolja az elemet a saját csomagolásában.