X
header one

Személyre szabott, észrevehetetlen és erőfeszítés nélküli

Az Ön hallásveszteségéhez és fülformájához egyénileg gyártott Insio™ csaknem észrevehetetlen, és a touchControl App™ alkalmazásnak köszönhetően rendkívül diszkrét. Apró mérete ellenére tele van pakolva olyan funkciókkal, amelyek erőfeszítés nélküli hallást tesznek lehetővé a teljes Insio családban.

primax-situation-5_couple-talking_1800x600px

Rendkívül diszkrét és nem kíván erőfeszítést

A pontos és kényelmes illeszkedés érdekében személyre szabott, széles választékban elérhető, apró méretű új Insioval természetesen könnyedén hallhat.

Élvezze az élet valódi hangjait!

Ahol magas a környezeti zajszint, ott a beszélgetéshez koncentráció és erőfeszítés szükséges. Ilyen helyek például az egyterű irodák, a zsúfolt bevásárlóközpontok vagy a forgalmas éttermek. Ezekben a helyzetekben megfeszített figyelem kell ahhoz, hogy értsük a beszédet, ezzel a ténnyel olykor még az ép hallású emberek is szembesülnek.

Az új Insio segít enyhíteni ezt a problémát. Fejlett SPEECH funkciója folyamatosan ellenőrzi a hallási környezetet, és kiválasztja a domináns beszélőt, hogy lehalkítsa a nem kívánt hangokat és a háttérzajt. Ön csak azt hallja, amit szeretne, de a többit nem. Ennek eredményeképpen a hallás erőfeszítéstől mentes, és még akár a normál hallásnál is kevésbé fárasztó. Egész nap.

Insio-primax_hearing-aids-office-table_950x700px

Egy nap a csapattal. És az Insioval

primax-situation-1_street-cafe_950x600px

Ebéd jó étvággyal

Ön a kollégákkal együtt kiugrik egy gyors ebédre egy utcai kávézóban. A beszélgetéssel együtt a szél is feltámad. Az Insio segítségével gyerekjáték minden elhangzó szót megérteni. Automatikus SPEECH funkciója aktiválja a binaurális eWindScreen™-t, hogy csökkentse a szélzajt, miközben abba az irányba fókuszál, ahonnan a hallani kívánt hangok érkeznek.

Egy váratlan találkozás

Ön az irodába menet épp a peronon várakozik a vasútállomás szokásos lármájában, amikor egy idegen útbaigazítást kér Öntől. Amikor egy vonat nagy zajjal elhalad Ön mellett, az Insio gondoskodik arról, hogy egyetlen szót se mulasszon el. Intelligens, automatikus SPEECH funkciója az Önt érdeklő beszélő hangját a többi hang fölé emeli. Eközben aktiválja a szűk irányhatást és a zajcsökkentést is, hogy mérsékelje azokat a háttérzajokat és hangokat, amelyek nem a kívánt irányból érkeznek – megkönnyítve Önnek, hogy azt hallja meg, ami fontos.

primax-situation-4_office_950x600px

Hangzavar az egyterű irodában

Az irodába visszaérve javában folyik a munka, a telefoncsörgések és beszélgetések hangzavarában. Amikor valaki a véleményét kérdezi egy jelentéssel kapcsolatban, az Insio remekül menedzseli a helyzetet. Automatikus SPEECH funkciója a beszélő hangját a többieké fölé emeli, miközben aktiválja a zajcsökkentést, hogy megbirkózzon a háttérzajokkal. Később egy fogadást tartanak az előcsarnokban, ahol a beszédet mondó személy hangja minden irányból visszhangzik. A jobb hangminőség és a nagyobb hallási kényelem érdekében az Insio EchoShield programja csökkenti a visszaverődő zajokat.

primax-situation-08_live-music-beach_950x600px

Zenei hanghűség, amit igazán értékelni fog

Az Insio „HD zene” programja kitűnő hangminőséget nyújt. Ezt a funkciót kifejezetten azért hozták létre, hogy Ön a maga teljességében élvezhesse a zenét. A „HD zene” program kiválóan optimalizált hallásélményt nyújt, akár élőben élvezi kedvenc zenéjét egy koncerten, akár otthoni hifiberendezésén hallgat zenét, akár a színpadon Ön az előadóművész.

Figyelem:

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a tényleges funkciók eltérhetnek a hallókészülék beállításától függően. Kérjük, kérdezze meg hallókészülék-specialistáját!

Signia hallókészülék-specialisták országszerte

Az Insio áttekintése

Loading...

Tartozékok hallókészülékekhez

Tegye személyessé hallásélményét!

A gyerekeket iskolába vinni reggel, találkozni a barátokkal az ebédszünetben, TV-t nézni este: nap mint nap rengeteg beszélgetés zajlik különböző hallási helyzetekben. Nem lenne nagyszerű, ha a hangokat közvetlenül a fülébe tudná továbbítani, és diszkréten be tudná állítani hallókészülékét?

Audiojel-továbbítás

easyTek: könnyedén használható technológia

A vezeték nélküli hallókészülékek egyszerűen „átalakíthatók” minőségi, sztereó fülhallgatóvá. Az okos, multifunkciós gomb segítségével be- és kikapcsolhatja az easyTek™-et, felveheti a telefont, változtathat a hallási programokon, ill. könnyedén átválthat az audioforrások, pl. a zenelejátszó és a TV között.  A jól látható hangerő-szabályozókkal gyorsan beállíthatja hallókészülékén a hangerőt. A könnyen értelmezhető LED fények pedig fontos információkat közvetítenek, például hogy mikor kell újratölteni az akkumulátort.

easyTek_connectivity_950x950px
Az easyTek segítségével hallókészülékei csatlakoztathatók iPhone-hoz, iPad-hez, androidos eszközökhöz, és bármilyen Bluetooth-képes telefonhoz.
primax-situation-12_man-easytek_950x950px

Az easyTek kiegészítői

Az alábbi tartozékok az easyTek hasznos kiegészítői

TV-transmitter_front_768x400px

Kapcsolat az easyTekkel: TV-jeladó

A TV-jeladó* a Bluetooth nélküli televízió-készülékeket kapcsolja össze az easyTekkel. Így a hangokat vezeték nélkül, közvetlenül a hallókészülékeiben hallja, és élvezettel nézheti kedvenc videóit.

* 2016 őszétől kapható..

VoiceLink_768x384px

Kiegészítő mikrofon: VoiceLink

A VoiceLink™ vezeték nélkül kapcsolódik az easyTekhez. Miután odaadta a beszélőnek a mikrofont, a VoiceLink a hangot közvetlenül az Ön hallókészülékébe továbbítja, ami különösen hasznos nehéz hallási helyzetekben, például megbeszéléseken.

easyTek alkalmazás: nagyobb diszkréció, nagyobb kényelem, több lehetőség

Az easyTek App™ alkalmazás az easyTeket a további funkciók mellett még diszkrétebbé teszi.

Az easyTek alkalmazás még az easyTek funkcióit is meghaladja: okostelefonja kijelzőjén megtekintheti hallókészülékei állapotát, hangokat továbbíthat audioforrásokból, vagy használhatja távirányítóként. És mivel mindent szabályozhat okostelefonján, a hallókészülék-beállítások módosítása is úgy néz ki, mintha csak a telefonját nézné.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Az easyTek alkalmazás letöltése

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_hu_300px

google-play-badge_hu_300px

Távirányítók

A gyerekeket iskolába vinni reggel, találkozni a barátokkal az ebédszünetben, TV-t nézni este: nap mint nap rengeteg különböző hallási helyzet és beszélgetés történik. Nem lenne nagyszerű, ha a hangokat közvetlenül a fülébe tudná továbbítani, diszkréten be tudná állítani a hallókészülékét, és könnyen fel tudná tölteni?

easyPocket_768x400px

Távirányító: easyPocket

Az áramvonalas easyPocket™ segítségével, a nagy és kényelmes gomboknak, valamint a könnyen olvasható kijelzőnek köszönhetően hallókészüléke funkcióinak szabályozása egyszerűbb, mint korábban bármikor.

touchControl alkalmazás: teljes diszkréció a kezében

Változtassa okostelefonját hallókészülékei diszkrét távirányítójává, és élvezze a kényelmes kezelhetőséget, amelyet a touchControl App™ alkalmazás nyújt.

Igényei szerint megváltoztathatja a hallási programokat, módosíthatja a hangerőt, valamint a magas és mély hangokat.  Csak egy okostelefonra van szüksége.

touchControl-App_icon_950x700px

A touchControl alkalmazás letöltése

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_hu_300px

google-play-badge_hu_300px

Fülzúgás kikapcsolva

Tinnitus_keyvisual_950x600px

Egyedi terápiák a hosszantartó enyhülésért

Egyedül a Signia hallókészülékekben van beépített notch terápia, amely csökkentheti a tinnitus hatásait és akár teljes mértékben ki is küszöbölheti azokat.*

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016 szeptember). Notch terápia: új megközelítés a tinnitus kezeléséhez. AudiologyOnline, Article 18365.

További információk

Signia blog

Letölthető az idei példaképeket bemutató prospektus!

A Siemens és Signia hallókészülékek gyártója a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségével (SINOSZ) együttműködésben 2018-ban harmadszor hirdette meg „Tudom, hogy én is képes vagyok rá!” című pályázatát nagyothalló fiatalok számára. Nagy örömünkre kezdeményezésünk fő célját már egyre többen ismerik: szeretnénk közelebb hozni egymáshoz az ép hallók és a hallássérültek világát, szeretnénk hozzájárulni az előítéletek lebontásához, valamint bátorítani a hallássérült gyerekeket és családjukat. A sérült emberek – köztük a nagyothallók – sajnos még ma is sokféle előítélettel szembesülnek. Odafigyeléssel, megértéssel és egy kis segítséggel sokkal könnyebben birkóznának meg a mindennapok nehézségeivel. Mindehhez csupán nyitottságra és empátiára van szükség, hiszen ők maguk annyi mindenre képesek!

Tovább