Hallásvizsgálat a Signia hallásközpontokban

Jelentkezzen be most!

Hallásprobléma esetén minél hamarabb végeztessen hallásvizsgálatot!

Világszerte kb. 500 millió ember él halláscsökkenéssel és ez a szám egyre csak növekszik. Egy felmérés szerint az európai felnőttek 16 százalékának – több mint 71 millió embernek – van 25 dB-nél nagyobb hallásvesztesége. Talán Ön vagy egyik családtagja is érintett lehet? Ha felmerül a hallásveszteség gyanúja, ne halogassa a hallásvizsgálatot!

Bizonytalan annak eldöntésében, hogy van-e valami gond a hallásával? Nem meri megtenni az első lépést? Végezze el online hallástesztünket! 

Az online hallásteszt azt vizsgálja, hogy Ön mennyire jól tudja felismerni a szavakat háttérzajban. Ezzel segít Önnek meghatározni, lehet-e halláskárosodása, azaz érdemes-e szakemberhez fordulnia és elvégeztetni a hallásvizsgálatot.

Tinnitus_woman-hands-over-ears_950px

Hogyan végezzük el a hallásvizsgálatot a Signia hallásközpontokban?

Először elbeszélgetünk a pácienssel, hogy információt nyerjünk a halláscsökkenés esetleges előzményeiről, fülészeti betegségekről. A következő lépés a hallójárat és a fül vizsgálata, amelyet fül-orr-gégész szakorvos végez el. Ezek után következik a hallásküszöb meghatározása, amely teljesen fájdalommentes és egy csöppet sem kényelmetlen. Ön helyet foglal egy hangszigetelt, zárt fülkében, majd fejhallgatón keresztül különböző erősségű és frekvenciájú hangokat hall először az egyik, majd a másik fülében.

A hallásküszöb mérésének célja, hogy meghatározzuk azt a leghalkabb hangot, amit Ön még meghall. A kapott hallásküszöbértékek alapján elkészítjük a hallásgörbéjét (audiogramját). Amennyiben a vizsgálat halláscsökkenést jelez, akkor lehetősége van a szakemberrel megbeszélni, milyen további lépéseket, megoldásokat lehet tenni a halláscsökkenés javítására. A hallásküszöb mérése kiegészül még egyéb vizsgálatokkal, pl. beszédértés-vizsgálattal.

Amennyiben halláscsökkenése indokolja, lehetősége van hallókészülék kipróbálására.

Fontos tudni, hogy hallókészüléket csak szakorvos javaslatára, a hallásveszteség típusának és mértékének ismeretében, a páciens igényeinek és anyagi lehetőségeinek figyelembevételével kínálunk.

Mennyibe kerül a tanácsadás és a hallásvizsgálat?

Ha bejelentkezik hozzánk hallásvizsgálatra, nincs vásárlási kötelezettsége, a vizsgálat és a tanácsadás díjmentes.

Miért érdemes közvetlenül a gyártótól vásárolnia?

Mert kizárólag magas minőségű, megbízható Siemens és Signia hallókészülékeket, tartozékokat és elemeket forgalmazunk. Fontos számunkra, hogy megszerezzük és megőrizzük vásárlóink bizalmát, hogy hosszú távú kapcsolatot ápolhassunk velük. Ha az Ön által viselt hallókészülék kihordási ideje lejárt, és szeretne elérhető áron, korszerűbb hallókészülékre váltani, akkor is érdemes hozzánk fordulnia. Szakembereink ismerik a legjobban a Siemens és Signia hallókészülékeket. Valamennyi kérdésére válaszolnak és segítenek eldönteni, melyik készülék a legmegfelelőbb az Ön számára. A próbahordás során pontosan az Ön igényei, elvárásai szerint állítják be a hallókészülékeket. Amennyiben hallókészüléke meghibásodna, vagy módosítani szeretne a beállításokon, a legkiválóbb szervizszolgáltatást nyújtjuk, és mi tudjuk a leggyorsabban megoldani problémáját.

Cégünk a Siemens és Signia hallókészülékek gyártója és forgalmazója

A megbízhatóságukról és kiváló minőségükről ismert Siemens hallókészülékek 1994 óta kaphatók Magyarországon. Hazánkban ma is több tízezer ember visel Siemens hallókészüléket.

Legújabb hallókészülékeinken már kétféle márkanév szerepel: Siemens az egyik oldalán, Signia a másikon. Miért is van ez így? A bevált Siemens hallástechnológiát 2015-től egy új nemzetközi márka, a Signia fejleszti tovább. A Signia hallókészülékek még több, még jobb szolgáltatást kínálnak a korábbi modelleknél.

Üzleteinkben és partnereinknél Siemens és Signia hallókészülékeket egyaránt forgalmazunk.

Tájékozódjon, kérdezze bátran audiológusainkat telefonon, e-mailben vagy akár személyesen!

Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére, a tanácsadás díjmentesen vehető igénybe. Szeretettel várjuk nyitvatartási időben hallásközpontjainkban.

Belvárosi Signia Hallásközpont (az Astoriához közel):

Cím: 1053 Budapest, Múzeum krt. 11.  >> Tovább a térképre 
Telefonszám: (1) 226 2665
e-mail: hallaskozpont.hu@sivantos.com

(1) 226 2665

Nyitvatartás:
Hétfőtől szerdáig: 8:00-17:00
Csütörtök: 8:00-18:00
Pénteken: 8:00-13:30

Budai Signia Hallásközpont:

Cím: 1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 33., alagsor 2. >> Tovább a térképre 
Telefonszám: (1) 505 0501
e-mail: hallaskozpont.hu@sivantos.com

Nyitvatartás:
Hétfőtől csütörtökig: 8:00-16:30
Pénteken: 8:00-13:30

(1) 505 0501


Szeretnénk figyelmébe ajánlani a Signia Klubot, ahol minden hónapban más és más hallásjavítással kapcsolatos témával foglalkozunk. A kötetlen beszélgetések során audiológusunkat, Szabolcsi Juditot faggathatják mindarról, amit eddig sohasem mertek megkérdezni. Vendégeink tapasztalt hallókészülék-viselők, akik személyes példájukkal sokat segíthetnek azoknak, akik már felismerték a problémát, de nem sokat tudnak a hallásveszteségről és a hallásjavításról. Az eseményekről további információt Facebook-oldalunkon talál.

Amennyiben Ön szeretne a hallástechnológia újdonságairól tájékozódni, kérjük, iratkozzon fel havonta egyszer megjelenő hírlevelünkre!