Siemens hallókészüléket visel?

Nézzen be hozzánk, hogy megajándékozhassuk három levél hallókészülék-elemmel!

Örömmel üdvözöljük Önt a Siemens hallókészüléket viselők népes táborában. Az elmúlt évtizedekben a Siemens hallókészülék-márka kizárólagos hazai képviselőjeként találkozhatott velünk, amikor budapesti üzletünkben vagy valamelyik partnerünknél megvásárolta készülékét. Bízunk benne, hogy most is elégedett ezzel a praktikus hallásjavító eszközzel, ami megkönnyíti az életét!

Signia-batteries_range_1800x700px

Egy kis Siemens történelem

A megbízhatóságukról és kiváló minőségükről ismert Siemens hallókészülékek 1994 óta kaphatók Magyarországon. A márkanév egyet jelent az élvonalbeli technológiával és innovációval. Több, mint 130 év tapasztalata, a német mérnöki tudás és a kutatás-fejlesztésre fordított befektetések számos világelsőséget és díjnyertes technológiát eredményeztek. Hazánkban ma is több tízezer ember visel Siemens hallókészüléket.

A Siemens jövője: a Signia

Legújabb hallókészülékeinken már kétféle márkanév szerepel: Siemens az egyik oldalán, Signia a másikon. Miért is van ez így? A bevált Siemens hallástechnológiát 2015-től egy új nemzetközi márka, a Signia fejleszti tovább. A Signia hallókészülékek tehát „Siemens-alapokra” épülnek, és még több, még jobb szolgáltatást kínálnak a korábbi modelleknél. Üzleteinkben és partnereinknél Siemens és Signia hallókészülékeket egyaránt forgalmazunk. Ha felkeltettük érdeklődését, kérdezzen tőlünk bátran, segítünk!

Figyelmét és márkahűségét megköszönve kérjük, fáradjon be valamelyik budapesti Signia Hallásközpontba, hogy megajándékozhassuk 3 levél Siemens hallókészülék-elemmel!* Az ajándék értéke kb. bruttó 3000 forint.

*Szeretnénk Önt a jövőben a hallástechnológia újdonságairól tájékoztatni, ezért az ingyenes ajándék elemek átvételének feltétele, hogy feliratkozzon havonta egyszer megjelenő hírlevelünkre, illetve bemutassa hallókészülék nyilvántartási kiskönyvét. Egy személy egyetlen alkalommal vehet részt az akcióban. Az ajándék elemek kizárólag a Signia Hallásközpontokban vehetők át, 2017. március 31-ig vagy visszavonásig.

Szeretettel várjuk nyitva tartási időben a Signia Hallásközpontokban:

Kérjük, ne felejtse el magával hozni a hallókészülék nyilvántartási kiskönyvét!

 

1053 Budapest, Múzeum krt. 11.
Telefonszám: (1) 226 2665, e-mail: hallaskozpont.hu@sivantos.com

Hétfőtől szerdáig: 8.00- 17:00
Csütörtök: 8:00-18:00
Pénteken: 8.00-13.30

1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 33., alagsor 2.
Telefonszám: (1) 505 0501, e-mail: hallaskozpont.hu@sivantos.com

Hétfőtől csütörtökig: 8.00- 16.30
Pénteken: 8.00-13.30

Gyakran Ismételt Kérdések

• Hogyan válasszak hallókészüléket?

Hallókészüléket kizárólag audiológus szakértő vagy szakorvos javaslatára, a hallásveszteség típusának és mértékének ismeretében, valamint igényeinek és anyagi lehetőségeinek figyelembevételével válasszon. Ehhez audiológiai kivizsgálásra van szükség. A hallásvizsgálat kb. 30-40 percet vesz igénybe. Az eredmények ismeretében audiológusaink többféle szóba jöhető hallókészüléket ajánlanak, részletesen elmagyarázzák ezek előnyeit, funkcióit.

• Mi a különbség az olcsóbb és a magasabb árfekvésű hallókészülékek között?

Valamennyi Siemens és Signia hallókészülék ugyanazokra a fejlesztésekre épül és ugyanolyan gondossággal készül. Kitűnő minőségükre és megbízhatóságukra garanciát vállalunk. Fontos tudni, hogy üzleteinkben a hallókészülékek ugyanannyiba kerülnek, mintha egy kórházi rendelőben írná fel Önnek a szakorvosa! A Siemens hallókészülékek ára TB-támogatással 48 ezer forinttól indul, egy magasabb tudásszintű hallókészülék ára ennél magasabb. A gyártók és a forgalmazók számára a hallókészülékárakat jogszabályok határozzák meg, ezektől mi sem térhetünk el.

Az újabb, modernebb készülékek többféle funkciót és különböző kényelmi szolgáltatásokat is kínálnak. Minél több hallási környezetben (pl. otthon, az utcán, autóban ülve, előadóteremben, stb.) van szüksége jó hallásra, annál magasabb tudásszintű hallókészülék segíthet Önnek. Egyéni preferencia és a próbahordás tapasztalatai alapján döntheti el, hogy melyik a legjobb.

• Miért érdemes felkeresnem a Signia hallásközpontokat?

Nálunk nem kell várakoznia, a bejelentett időpontban azonnal fogadjuk. Kellemes környezetben, sietség nélkül, kizárólag Önre figyelnek gyakorlott szakembereink. A gyártó közvetlen képviselőjeként kiválóan ismerik termékeinket, válaszolnak minden kérdésére és segítenek eldönteni, melyik hallókészülék a legmegfelelőbb az Ön számára. A tájékoztatás díjmentes és nincs vásárlási kötelezettsége.