X
header one

Hozza ki a legtöbbet a napjából!

Üdvözöljük az intelligens OneShell design, a hallókészülék-technológia következő generációjának világában. Megbízható, nagy teljesítményű lítiumion-akkumulátorával a Cellion™ akár két nap szokásos használatot is biztosít egyszeri töltéssel. Így nem kell amiatt aggódnia, hogy az akkumulátorok váratlanul lemerülnek. Ráadásként az indukciós töltés teljes kényelemről gondoskodik.

primax-situation-16_cocktail-bar_1800x600px

Töltődjön fel!

Felejtse el az elemeket

A nagyszerű formatervezés nem csupán esztétikus megoldás, hanem a forma és a funkció intelligens ötvözete. A Cellion egyedülálló OneShell dizájnjával egyesítve megalkottunk egy másik világújdonságot: egy lítiumionos hallókészüléket töltőérintkezők nélkül.

A Cellion újratölthető lítiumion-akkumulátora kényelmesen, vezeték nélküli indukciós technológiával tölthető, így nem kell az elemcserével vesződni. Csak helyezze Cellion hallókészülékeit a töltőbe, és az okos elektronika gondoskodik a többiről.

Vegye ki a készülékeket a töltőből és azok automatikusan bekapcsolódnak viselőjük számára. Azután csak teszik a dolgukat – ez az egyetlen hallókészülék korlátlan audiojel-átvitellel, ami normál használat mellett két napig is kitart újratöltés nélkül. Ha feltöltésre van szüksége, egy mindössze 30 perces újratöltéssel további hét órán át használhatja készülékeit.

Cellion-primax_remove-from-charger_950x600px
Töltés: a Cellion a világ első olyan hallókészüléke, amely a lítiumion-technológiát az indukciós töltéssel kombinálja.

Élvezze az élet valódi hangjait!

Ahol magas a környezeti zajszint, ott a beszélgetéshez koncentráció és erőfeszítés szükséges. Ilyen helyek például az egyterű irodák, a zsúfolt bevásárlóközpontok vagy a forgalmas éttermek. Ezekben a helyzetekben megfeszített figyelem kell ahhoz, hogy értsük a beszédet, ezzel a ténnyel olykor még az ép hallású emberek is szembesülnek.

A Cellion megbirkózik ezekkel a kihívásokkal. Fejlett SPEECH funkciója folyamatosan figyelemmel kíséri, amit Ön hallgat. Automatikusan a beszélgetőpartnerére fókuszál, miközben egyidejűleg mérsékli a nemkívánatos beszédhangokat és háttérzajt. Ön a legtisztábban azt hallja, amit hallani szeretne. Ennek eredményeként a Cellionnal való hallás akár még a normál hallásnál is kevésbé megerőltető lehet. Egész nap. Minden helyzetben.

Cellion-primax_on-notebook_950x700px

Figyelem:

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a tényleges funkciók eltérhetnek a hallókészülék beállításától függően. Kérjük, kérdezze meg hallókészülék-specialistáját!

Signia hallókészülék-specialisták országszerte

A Cellion áttekintése

Loading...

Tartozékok hallókészülékekhez

Tegye személyessé hallásélményét!

A gyerekeket iskolába vinni reggel, találkozni a barátokkal az ebédszünetben, TV-t nézni este: nap mint nap rengeteg különböző hallási helyzet és beszélgetés történik. Nem lenne nagyszerű, ha a hangokat közvetlenül a fülébe tudná továbbítani, diszkréten be tudná állítani a hallókészülékét, és könnyen fel tudná tölteni?

Audiojel-továbbítás

easyTek: könnyedén használható technológia

A vezeték nélküli hallókészülékek egyszerűen „átalakíthatók” minőségi, sztereó fülhallgatóvá. Az okos, multifunkciós gomb segítségével be- és kikapcsolhatja az easyTek™-et, felveheti a telefont, változtathat a hallási programokon, ill. könnyedén átválthat az audioforrások, pl. a zenelejátszó és a TV között.  A jól látható hangerő-szabályozókkal gyorsan beállíthatja hallókészülékén a hangerőt. A könnyen értelmezhető LED fények pedig fontos információkat közvetítenek, például hogy mikor kell újratölteni az akkumulátort.

easyTek_connectivity_950x950px
Az easyTek segítségével hallókészülékei csatlakoztathatók iPhone-hoz, iPad-hez, androidos eszközökhöz, és bármilyen Bluetooth-képes telefonhoz.
primax-situation-12_man-easytek_950x950px

Az easyTek kiegészítői

Az alábbi tartozékok az easyTek hasznos kiegészítői

TV-transmitter_front_768x400px

Kapcsolat az easyTekkel: TV-jeladó

A TV-jeladó* a Bluetooth nélküli televízió-készülékeket kapcsolja össze az easyTekkel. Így a hangokat vezeték nélkül, közvetlenül a hallókészülékeiben hallja, és élvezettel nézheti kedvenc videóit.

* 2016 őszétől kapható..

VoiceLink_768x384px

Kiegészítő mikrofon: VoiceLink

A VoiceLink™ vezeték nélkül kapcsolódik az easyTekhez. Miután odaadta a beszélőnek a mikrofont, a VoiceLink a hangot közvetlenül az Ön hallókészülékébe továbbítja, ami különösen hasznos nehéz hallási helyzetekben, például megbeszéléseken.

easyTek alkalmazás: nagyobb diszkréció, nagyobb kényelem, több lehetőség

Az easyTek App™ alkalmazás az easyTeket a további funkciók mellett még diszkrétebbé teszi.

Az easyTek alkalmazás még az easyTek funkcióit is meghaladja: okostelefonja kijelzőjén megtekintheti hallókészülékei állapotát, hangokat továbbíthat audioforrásokból, vagy használhatja távirányítóként. És mivel mindent szabályozhat okostelefonján, a hallókészülék-beállítások módosítása is úgy néz ki, mintha csak a telefonját nézné.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Az easyTek alkalmazás letöltése

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_hu_300px

google-play-badge_hu_300px

Távirányítók

A gyerekeket iskolába vinni reggel, találkozni a barátokkal az ebédszünetben, TV-t nézni este: nap mint nap rengeteg különböző hallási helyzet és beszélgetés történik. Nem lenne nagyszerű, ha a hangokat közvetlenül a fülébe tudná továbbítani, diszkréten be tudná állítani a hallókészülékét, és könnyen fel tudná tölteni?

easyPocket_768x400px

Távirányító: easyPocket

Az áramvonalas easyPocket™ segítségével, a nagy és kényelmes gomboknak, valamint a könnyen olvasható kijelzőnek köszönhetően hallókészüléke funkcióinak szabályozása egyszerűbb, mint korábban bármikor.

touchControl alkalmazás: teljes diszkréció a kezében

Változtassa okostelefonját hallókészülékei diszkrét távirányítójává, és élvezze a kényelmes kezelhetőséget, amelyet a touchControl App™ alkalmazás nyújt.

Igényei szerint megváltoztathatja a hallási programokat, módosíthatja a hangerőt, valamint a magas és mély hangokat.  Csak egy okostelefonra van szüksége.

touchControl-App_icon_950x700px

A touchControl alkalmazás letöltése

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_hu_300px

google-play-badge_hu_300px

Fülzúgás kikapcsolva

Tinnitus_keyvisual_950x600px

Egyedi terápiák a hosszantartó enyhülésért

Egyedül a Signia hallókészülékekben van beépített notch terápia, amely csökkentheti a tinnitus hatásait és akár teljes mértékben ki is küszöbölheti azokat.*

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016 szeptember). Notch terápia: új megközelítés a tinnitus kezeléséhez. AudiologyOnline, Article 18365.

További információk

Cellion hallókészülékek - letölthető prospektus