X

Forradalmi újítás: Signia Cellion, az elem nélküli hallókészülék

Ön is azok közé tartozik, akik sokszor bosszankodnak amiatt, hogy túl hamar lemerül a hallókészülékük? Nem szeret az apró elemekkel bíbelődni? A Signia mérnökeinek köszönhetően bemutathatunk egy vadonatúj technológiát, az elem nélküli Signia Cellion hallókészüléket. Ez az egyetlen olyan hallókészülék, amely szokásos használat mellett akár két napig is kitart újratöltés nélkül, így viselőjének soha többé nem kell az elemcserével bajlódnia.

A Cellion a világ első olyan hallókészüléke, amely a lítiumion-technológiát az indukciós töltéssel kombinálja. Amint a töltőbe helyezik, a Cellion automatikusan töltődni kezd. Amikor kiveszik a töltőből, automatikusan újra bekapcsolódik. A töltési időszak alatt a töltő a Cellion kiszárításáról is gondoskodik, a készülékek jobb ápolása és hosszabb élettartama érdekében.

Próbálja ki Ön is, jelentkezzen be most! Ingyenes hallásszűréssel, tanácsadással és próbahordási lehetőséggel várjuk üzletünkben.

Tudjon meg többet a Cellionról!

Hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

(1) 226 2665

Ha üzenetet kíván küldeni nekünk, kérjük, kattintson ide!

Miért érdemes közvetlenül a gyártóhoz fordulnia?

Szakembereink ismerik a legjobban a Signia és Siemens hallókészülékeket. Valamennyi kérdésére válaszolnak és segítenek eldönteni, melyik készülék a legmegfelelőbb az Ön számára. A próbahordás során pontosan az Ön igényei, elvárásai szerint állítják be a hallókészülékeket. Amennyiben hallókészüléke meghibásodna, vagy módosítani szeretne a beállításokon, a legkiválóbb szervizszolgáltatást nyújtjuk, és mi tudjuk a leggyorsabban megoldani problémáját.

Cégünk a Siemens és Signia hallókészülékek gyártója és forgalmazója

A megbízhatóságukról és kiváló minőségükről ismert Siemens hallókészülékek 1994 óta kaphatók Magyarországon. Hazánkban ma is több tízezer ember visel Siemens hallókészüléket.

Legújabb hallókészülékeinken már kétféle márkanév szerepel: Siemens az egyik oldalán, Signia a másikon. Miért is van ez így? A bevált Siemens hallástechnológiát 2015-től egy új nemzetközi márka, a Signia fejleszti tovább. A Signia hallókészülékek még több, még jobb szolgáltatást kínálnak a korábbi modelleknél.

Üzleteinkben és partnereinknél Siemens és Signia hallókészülékeket egyaránt forgalmazunk.

Tájékozódjon, kérdezze bátran audiológusainkat telefonon, e-mailben vagy akár személyesen!

Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére, a tanácsadás díjmentesen vehető igénybe. Szeretettel várjuk nyitvatartási időben a belvárosi Signia Hallásközpontban:

Cím: 1053 Budapest, Múzeum krt. 11.
Telefonszám: (1) 226 2665

Nyitva tartás:
Hétfőtől szerdáig: 8.00- 17:00
Csütörtök: 8:00-18:00
Pénteken: 8.00-13.30

Hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

(1) 226 2665

Ha üzenetet kíván küldeni nekünk, kérjük, kattintson ide!