X
2017-02-24

Signia hallókészülékek: zene az kell!

Legmodernebb hallókészülékeink „HD zene” programja arra készült, hogy kitűnő zenei hanghűséget és rendkívüli hallásélményt nyújtson...

A jó hallás teljesebbé teszi az életet: tájékoztat, eligazít, irányt jelez, érzelmeket közvetít és segít elkerülni a veszélyes helyzeteket. Új Signia hallókészülékeink a hallhatóság és a hangminőség ideális egyensúlyát hozzák létre, jelentősen megkönnyítik a beszédértést, továbbá erőfeszítéstől mentes hallást biztosítanak. Léteznek azonban olyan hallási helyzetek, amikor még ennél is több kell, ilyen pl. a zenehallgatás.

HD zenei program: a legteljesebb élvezetért

Nem mindenki tudja, hogy a beszédértésre optimalizált hallókészülékekkel nem lehet annyira jó minőségben zenét hallgatni. A zene élvezetéhez egészen más beállítások szükségesek. Legmodernebb hallókészülékeink „HD zene” programja arra készült, hogy kitűnő zenei hanghűséget és rendkívüli hallásélményt nyújtson. A teljesebb, gazdagabb hang és a kiváló zenei hangminőség érdekében a viselőknek háromféle beállítást tesz lehetővé.

Koncerten

Ön évtizedek óta a komolyzene szerelmese, de hallásproblémája miatt már nem jár koncertekre? A fiatalabb korosztályhoz tartozol és elképzelhetetlen számodra az élet kedvenc zenekarod nélkül? Akár komoly-, akár könnyűzenéről legyen szó, a „HD zene” program speciális „élőzene” beállítása minden eddiginél jobban fokozza az élő előadások hangminőségét! Ez a beállítás arra alkalmas, hogy a koncerteken a hangerő nagyobb mértékű változásait kezelje.

Otthon

A „zene felvételről” beállítást azok fogják igazán értékelni, akik szeretnek teljesen elmerülni abban a dallamban, amit éppen hallgatnak. Aki kipróbálja, meg fog lepődni: hallókészülékkel eddig még sosem lehetett ilyen kiváló hangminőséget és hanghűséget élvezni az otthoni zenehallgatás során.

Színpadon

A profikra is gondoltunk: a „zenész” beállítás kifejezetten a hallásproblémákkal küzdő zenészeknek és énekeseknek készült. A hallókészülékek ezzel a beállítással a zenére fókuszálnak. A készülékviselő hallja, amit a társai játszanak, így összhangban maradhatnak egymással és zenéjükkel a színpadon.

 

A HD-zene programról érdeklődjön a Signia Hallásközpontokban vagy partnereinknél!