X
2016-08-01

Signia hallókészülékek: ha fontos Önnek a szakértelem

Érdekes jelenség a visszhang, alkalomadtán a felnőttek, gyerekek egyaránt szívesen játszanak vele. Tihanyban például a mai napig próbálkoznak a turisták a legendás echó hangjának előcsalogatásával. Más helyszíneken, múzeumokban, előadótermekben, csarnokokban, nagy belmagasságú régi épületekben viszont igen zavaró lehet a visszhang, különösen a hallássérültek számára. Hogyan küzdhető le ez a probléma? Szakértőink elmagyarázzák Önnek.

Érdekes jelenség a visszhang, alkalomadtán a felnőttek, gyerekek egyaránt szívesen játszanak vele. Tihanyban például a mai napig próbálkoznak a turisták a legendás echó hangjának előcsalogatásával. Más helyszíneken, múzemokban, előadótermekben, csarnokokban, nagy belmagasságú régi épületekben viszont igen zavaró lehet a visszhang, különösen a hallássérültek számára. Hogyan küzdhető le ez a probléma? Szakértőink elmagyarázzák Önnek.

Legújabb készülékeink a jobb hallás és a hangminőség ideális egyensúlyát hozzák létre, amely a készülékviselők egyéni preferenciáihoz szabható. Hallókészülékeink a különböző hallási környezetekben mindenütt jól teljesítenek, így az egész nap folyamán könnyed, kényelmes hallást biztosítanak viselőiknek.

Signia: a visszhanggal is megbirkózik

Visszhangos helyeken (pl. várótermekben, nagy csarnokokban, termekben, templomokban) a normál hallókészülékek nem csak a közvetlen beszédhangot erősítik fel, hanem a falakról mindenféle irányból visszaverődő visszhangokat is. A visszaverődő jelek összekeverednek a közvetlen beszéddel, így romlik az általános hangminőség, ami a hallókészülék-viselő számára rendkívül zavaró lehet. Új technológiánk csökkenti a visszaverődő hangokat a jobb hangminőség és a kisebb hallási erőfeszítés érdekében.

Szakértőink segítenek Önnek a választásban

Minden hallássérülés más, tudjuk, hogy csak személyre szabott hallásgondozással elégíthetjük ki az egyéni igényeket. Fejlett hallókészülékek és tartozékok átfogó portfólióját kínáljuk, amely csaknem valamennyiféle hallásveszteség kompenzálására alkalmas. A prémium kategórájú Signia hallókészülékcsaládot elsősorban az igényes felhasználók figyelmébe ajánljuk. Tájékozódjon hallásközpontjainkban, hogy az Ön elvárásainak és anyagi lehetőségeinek leginkább megfelelő Signia készüléket megtalálhassuk!

Signia hallókészülékek – kiváló teljesítmény beszédkiemeléssel

Azt szeretnénk, hogy a hallókészülék-viselők a lehető legtermészetesebben halljanak. Ezért fejlesztjük és jobbítjuk folyamatosan hallókészülék-technológiánkat, hogy az egyéni preferenciákhoz szabható, kitűnő hangminőséget és hallásélményt nyújtsunk. A hallási erőfeszítés csökken azáltal, ha a beszédértést megkönnyítjük. A Signia hallókészülékek a beszédértést támogató funkciójuknak köszönhetően bármely hangkörnyezetben a domináns beszélőre fókuszálnak és kiemelik annak hangját – így a viselőjük sokkal könnyebben megérti az elhangzottakat.

Lépjen be Ön is a hangok színes világába: keresse fel hallásközpontjainkat! Jól képzett és gyakorlott hallókészülék-specialistáink részletesen bemutatják Önnek a prémium kategóriájú Signia hallókészülékek beszédértést megkönnyítő funkcióját és további előnyeit, valamint segítenek megtalálni az egyéni igényeinek és anyagi lehetőségeinek legmegfelelőbb Signia hallókészüléket.

Hogyan könnyítik meg a Signia hallókészülékek a beszédértést?

A beszédértést támogató, továbbfejlesztett funkciójuk

  • automatikusan aktiválódik beszéd érzékelése esetén
  • mérsékli a háttérzajt, a domináns beszélőre fókuszál és beállítja az optimális erősítést – mindezt egymással összhangban
  • hatékonyan működik minden helyzetben a nap folyamán
  • mérsékli a hallás és beszédértés érdekében tett erőfeszítést