X
2016-10-05

Pályázat 14-30 éves nagyothalló fiataloknak - díjátadó

Az esélyegyenlőséggel, hátrányos helyzetűekkel, kisebbségekkel, társadalmi problémákkal és megoldásokkal foglalkozó sajtó képviselőit arra kérjük, hogy támogassák kezdeményezésünket. Szeretettel meghívjuk Önt és kollégáit az ünnepélyes díjátadóra, ahol a tíz példakép mindegyike elismerésben részesül.

A Siemens és Signia hallókészülékek gyártója a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségével (SINOSZ) együttműködésben idén először hirdette meg „Tudom, hogy én is képes vagyok rá!” című pályázatát nagyothalló fiatalok számára.

A kezdeményezés fő célja, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az ép hallók és a hallássérültek világát, segítsünk lebontani az előítéleteket. Úgy gondoltuk, hogy ezt azzal tudjuk a leginkább támogatni, ha megmutatjuk, hogy a hallókészüléket viselő, nagyothalló fiatalok ugyanúgy képesek sikeresen helytállni a tanulásban és a munkában, mint az ép hallású társaik. Az ő példájukkal azokat a nagyothalló fiatalokat és családtagjaikat is szeretnénk bátorítani, akik aggódnak amiatt, hogy a hallássérülés hátráltathatja őket céljaik elérésében. További célként szeretnénk támogatni a pályázók egyikének továbbtanulását azáltal, hogy biztosítjuk számára a ma elérhető legmodernebb hallókészülékeket és a hozzájuk tartozó kiegészítőket.

Az esélyegyenlőséggel, hátrányos helyzetűekkel, kisebbségekkel, társadalmi problémákkal és megoldásokkal foglalkozó sajtó képviselőit arra kérjük, hogy támogassák kezdeményezésünket. Munkájukat a nagyothalló példaképekről összeállított anyagunkkal segítjük, amely a forrás megjelölésével szabadon másolható, felhasználható.

MEGHÍVÓ

Szeretettel meghívjuk Önt és kollégáit az ünnepélyes díjátadóra, ahol a tíz példakép mindegyike elismerésben részesül. Kérjük, legyen szíves visszajelezni az igazgato@sinosz.hu e-mail címen, hogy Ön vagy kollégája részt kíván-e venni a díjátadón.

Helyszín: SINOSZ székház, 1068 Budapest, Benczúr u. 21.
Időpont: 2016. október 12. szerda, 11:00

 

Híradás a pályázat eredményéről a SINOSZ honlapján