X
Belefáradt abba, hogy apró elemeket rakosgasson a hallókészülékeibe? Akkor vessen egy pillantást a Cellionra!
2016-11-23

Nincs ennél kényelmesebb

A Cellion a világ első lítiumion-akkumulátoros, indukciósan tölthető hallókészüléke. Az akkumulátor különösen hosszú ideig kitart – akár két napig* egy négyórás töltéssel, illetve legalább hét órán át egy gyors, mindössze 30 perces töltéssel.

Belefáradt abba, hogy apró elemeket rakosgasson a hallókészülékeibe? Akkor vessen egy pillantást a Cellionra!

Annyira egyszerű

Mindössze annyit kell tennie, hogy Cellion hallókészülékeit éjszakára a töltőállomásba helyezi. A készülékek automatikusan kikapcsolódnak és reggelre teljesen feltöltődnek. Amint kiveszi a hallókészülékeket a töltőből, azok automatikusan bekapcsolódnak és máris használatra készek. Nem is lehet ennél egyszerűbb.

Annyira innovatív

A Cellion a világ első lítiumion-akkumulátoros, indukciósan tölthető hallókészüléke. Az akkumulátor különösen hosszú ideig kitart – akár két napig* egy négyórás töltéssel, illetve legalább hét órán át egy gyors, mindössze 30 perces töltéssel. Új töltőállomásunkban a készülék töltőérintkezők nélkül tölthető. A töltő közvetlenül az elektromos hálózatba, az autó USB-adapteréhez, vagy okostelefonja USB-töltőjéhez egyaránt csatlakoztatható. Ez különösen utazás közben lehet hasznos.

facebook_cellion_charger_1200x628

A Signia Cellion hallókészülékek indukciós technológiával újratölthető lítiumion-akkumulátorokat tartalmaznak. Az akkumulátorok egy töltőérintkező nélküli töltőállomásban tölthetők.

Annyira kényelmes

Nem kell kompromisszumot kötnie: a Cellion nagyon kicsi és a legújabb technológiai platformunk valamennyi hallási előnyét kínálja Önnek. Tiszta hallást és erőfeszítéstől mentes beszédértést biztosít az egész nap során – az összes napközben lehetséges hallási helyzetben és esténként is, amikor zenét hallgat vagy tévét néz. Ha úgy kívánja, TV-jeladónk használatával a hang a TV-ből vagy az otthoni sztereó rendszerből közvetlenül a hallókészülékeibe érkezhet.

Biztosak vagyunk abban, hogy megszereti a Celliont!

*A Cellion folyamatos használat mellett 24 órán át biztosítja az elemélettartamot – szokásos használat mellett ez két teljes napnyi audiojel-továbbításnak felel meg.

További információk: https://www.signia.hu/cellion/