X
2016-05-02

Ismerje meg a Signiát – Tekintse meg videónkat!

Büszkén mutatjuk be az új Signia hallókészülékeket! Észre fogja venni, hogy kétfajta márkanév szerepel rajtuk: Siemens az egyik oldalán, Signia a másikon. Miért is van ez?

Büszkén mutatjuk be az új Signia hallókészülékeket! Észre fogja venni, hogy kétfajta márkanév szerepel rajtuk: Siemens az egyik oldalán, Signia a másikon. Miért is van ez?

2015-ben a Sivantos levált a Siemensről, ennek eredményeképpen egy kisebb, de dinamikusabb vállalat jött létre. Létezésének első évében a Sivantos valaha volt legsikeresebb évét ünnepelhette. 2016 elején a vállalat bevezette új prémium hallókészülék-márkáját: a Signiát. Annak érdekében, hogy Önnek és a hallókészülék-specialistáknak is elegendő időt hagyjunk arra, hogy hozzászokjanak az új névhez, a következő néhány évben mindkét márkanevet használjuk.

A Signia az audiológia területén elért eredményeinket és hagyományainkat ötvözi az új kihívásokra adott válaszokkal. Küldetésünk azonban változatlan: jövőt építünk a jobb hallásért.

Észre fogja venni, hogy a Signia előremutató, ügyfélközpontú és minőségorientált. Mit jelent mindez?

Előremutató: folyamatosan fejlesztjük magunkat és megkíséreljük megvalósítani a (most még) lehetetlent is. Szenvedéllyel és bátorsággal építjük a jobb hallás jövőjét.
Ügyfélcentrikus: a hallássérültekre fókuszálunk, mivel az innováció valódi értékét mindig az adja, hogy mennyiben hasznos az mások számára. Számunkra a legfőbb hajtóerőt az elégedett ügyfelek jelentik.
Minőségorientált: törekszünk a megbízhatóságra és folyamatosan új mércéket állítunk fel a minőség terén. Szeretnénk, ha ez alapján ítélnének meg bennünket.
Reméljük, hogy tudatni fogja velünk, ha valaha is más tapasztalatokat szerez termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatosan. Köszönjük!

A linkre kattintva megtekintheti a legújabb Signia videót, így egy kicsit jobban megismerhet bennünket.