X

Fülzúgás kikapcsolva

Signia klub a fülzúgásról 2017. december 21-én!

Kérjen időpontot most! Ezt megteheti Facebook-oldalunkon privát üzenetben vagy telefonon a (1) 226 2665 számon.

További információk: https://www.facebook.com/events/1899343370395429 

 

Aki a fülzúgás gyötrelmével kénytelen együtt élni, annak nem olyan egyszerű ellazulnia és valamilyen pihentető tevékenységet végeznie. Ha Ön tinnitustól szenved, pontosan tudja, hogy a kellemes időtöltésnek szánt tévézés, olvasás, rádiózás is gyakran kimerítő a füleiben hallott zaj miatt.

Amikor a tinnitust sziszegés, zúgás, csengés vagy más hasonló hangként állandóan hallja, nehéz koncentrálni, pihenni vagy álomba merülni. Ennek az Ön teljesítménye és az életminősége is a kárát látja.

Első az Ön nyugalma

A tinnitus típusa és mértéke változatos és teljesen egyéni. Ezért a legújabb Signia hallókészülékek nem csupán egyetlen általános kezelést kínálnak a fülzúgás leküzdésére, hanem három különböző stratégiát. A következő integrált, speciális tinnitus terápiák segítenek az érintetteknek visszaszerezni az életerejüket:

A kellemetlen zajokat hagyjuk egyszerűen eltűnni

Egyedül a Signia hallókészülékekben van beépített notch terápia, amely kiküszöböli a zavaró zajra való összpontosítást, és arra tanítja az agyat, hogy figyelmen kívül hagyja a hangot. A klinikai vizsgálatok reményt adnak arra, hogy a kezelésnek ez a formája egyes esetekben akár teljesen észrevehetetlenné teheti a bosszantó fülzúgást.*

Kérdezze audiológusainkat és ismerje meg a Signia egyedülálló tinnitus notch terápiáját! Kérjen időpontot az 1 226 2665 telefonszámon.

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016 szeptember). Notch terápia: új megközelítés a tinnitus kezeléséhez. AudiologyOnline, Article 18365.