X
Az ikonikus, új Styletto X a díjnyertes formatervezést és a tölthetőséget ötvözi kristálytiszta hangzással, így mindig hallhatja azt, ami fontos Önnek.
2020-11-16

Címkék

Fedezze fel a Signia forradalmian új hallókészülékét, a Styletto X-et!

Az ikonikus, új Styletto X a díjnyertes formatervezést és a tölthetőséget ötvözi kristálytiszta hangzással, így mindig hallhatja azt, ami fontos Önnek.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy hallásproblémája megakadályozza abban, amiben szeretne részt venni. Élvezze kompromisszumok nélkül az életét, fejezze ki egyéni stílusát – válasszon olyan hallókészüléket, amivel ezt könnyen megteheti. Munkahelyen, otthon és bárhová viszi az élet.

Bár a hallásjavító eszközök ma már nem olyan ormótlan orvostechnikai eszközök, mint a múltban voltak, sok nagyothalló mégsem szeretne hallókészüléket viselni, mert annak kinézete nem felel meg az egyéni elvárásainak. A késlekedés súlyosbíthatja a helyzetüket, mert a kezeletlen hallásveszteség a hallás további romlásához vezethet.

Mit szólna hozzá, ha olyan hallókészüléke lenne, amellyel az elképzelésének megfelelő életet élhet? Fedezze fel a különleges Signia Styletto X-et, amivel minden helyzetben magabiztosnak fogja érezni magát! Ez azért lehetséges, mert a Styletto X a díjnyertes formatervezést¹ és a tölthetőséget kristálytiszta hangzással ötvözi, így semmiről nem marad le és többé nem kell megkérnie senkit, hogy ismételje meg, amit mondott.

Teljes hallásélmény

A Styletto X átalakítja a hallókészülékekről alkotott elavult képet: fedezze fel Ön is a legmodernebb, rendkívül kifinomult készülékünket! Igényes formatervezésének, kecses vonalainak, kényelmes illeszkedésének és az általa nyújtott természetes hallásélménynek köszönhetően azonnal érezni fogja a különbséget, amint a fülébe helyezi a készüléket.

Az ultramodern, karcsú és egyenes formatervezésű Styletto X úgy néz ki és olyan érzetet kelt, mint egy csúcstechnológiájú Bluetooth-os eszköz, egy elegáns, zsebméretű töltődobozzal kiegészítve. A Styletto X divatos színkombinációkban kapható: hófehér / rózsaarany, fekete / ezüst, kozmikus kék / rózsaarany, valamint fehér és fekete színben.

A Signia Xperience chippel ellátott Styletto X még zajos környezetben is biztosítja a tiszta hangzást és a jó beszédértést, valamint az útközbeni töltés kényelmét és a teljes távoli támogatást. Egyedülálló akusztikus mozgásérzékelői pedig lehetővé teszik, hogy minden helyzetben optimalizálja a hallást. A készüléket viselők 82%-a szerint az Xperience hallókészülékek minden halláshelyzetben a legjobb beszédértést biztosítják.2

Így Ön minden fontosat hallhat, akár futni indul, akár egy zsúfolt üzletben vagy étteremben tartózkodik, akár otthonában pihen a családjával és a barátaival.

A Styletto X a legkorszerűbb Signia Xperience hallástechnológiát ötvözi a Bluetooth-kapcsolattal, amellyel a telefonhívásokat, a zenét és a HD TV hangját a készülékeibe juttathatja.

A készülékviselés új korszaka

A Styletto X a különleges formatervezést ötvözi az innovatív és kényelmes töltéssel. Egész nap viselhető, akár 5 óra audiojel-átvitelt is beleértve.3 A készülékviselő bárhol és bármikor a hallókészülékeibe juttathatja a telefonhívásokat, kedvenc zenéit, a TV-műsorok vagy a filmek hangját.

A zsebméretű, hordozható töltődoboz a világ első hallókészülék-töltője Qi technológiával – egyszerűen csak rá kell tenni a töltőpadra, ahelyett, hogy a hálózati csatlakozóba dugná. Bármerre jár, a Styletto X Önnel tart. És csak működik és működik – töltője lehetővé teszi, hogy a felhasználó akár 3 nap4 függetlenséget élvezhessen a töltődoboz feltöltése nélkül5 .

A Styletto X csupán 4 óra alatt teljesen feltöltődik. Ráadásul a harmincperces gyorstöltés további 5 óra használatot tesz lehetővé – vagy 3 óra audiojel-átvitelt – még útközben is.

Signia Asszisztens – társ a jó halláshoz

A Styletto X-szel a forradalmian új Signia Asszisztens mesterséges intelligenciáját is igénybe veheti, így mindig kéznél lesz a személyes támogatás. A Signia Asszisztens a Signia alkalmazásban iOS és androidos okostelefonokkal egyaránt elérhető. A Signia Asszisztens társ a jó hallás felé vezető úton, hogy Ön bekapcsolódhasson az életbe és ne mulasszon el semmi fontosat.

A Signia Asszisztens előnyei:

  • A személyes preferenciáknak megfelelő beállítások, így Ön minden helyzetben biztos lehet a tiszta hangzásban és a legjobb beszédértésben
  • A hallókészülékek kezelésével kapcsolatos kérdéseire adott válaszok, hogy könnyen felidézhesse mindazt, amit hallókészülék-specialistájával a legutóbbi személyes találkozón megbeszélt
  • Rendkívül intuitív támogatás a hét minden napján 24 órában, amikor csak szüksége van rá

A mesterséges intelligenciát használó Signia Asszisztens megtanulja a készülékviselő preferenciáit, hogy a lehető legszemélyesebb hallásélményt nyújtsa. Mostantól bízhat a Signia Asszisztensben, hallókészülék-specialistája segítőtársában. Elkíséri Önt a jobb hallás felé vezető út minden lépésénél, növeli önbizalmát és segít megtapasztalni a sikeres hallást, ahogyan arról a Signia Asszisztenst használók 93%-a beszámolt.6

Hallja meg az igazán fontos dolgokat a Signiával!

Az új Signia Styletto X a legfejlettebb technológiát biztosítja az Ön személyes hallás- és viselési preferenciáinak megfelelően. Lehetővé teszi, hogy korlátok nélküli, teljes hallásélményt élvezhessen. Próbálja ki Ön is ezt a különleges hallókészüléket, találja meg még ma az Ön lakóhelyéhez legközelebbi hallókészülék-specialistát kényelmes térképes keresőnk segítségével. Jelentkezzen be most!

¹ Red Dot Design Díj 2019, iF Design Díj 2019

2 Adatok dokumentálva

3 Napi 19 óra viseléssel számolva, vagy napi 16 órával, beleértve napi 5 órányi audiojel-átvitelt

4 Napi 16 óra viseléssel számolva, beleértve napi 5 órányi audiojel-átvitelt

5 A töltődoboz kábellel csupán 3 órán belül, vagy Qi vezeték nélküli töltéssel 5 órán belül feltölthető.

6 Adatok dokumentálva