X
2017-10-11

Bemutatkoznak a Signia partnerei: Tünde Hallás Szalon, Nyíregyháza

2014. július 15-én nyitottuk meg a Fülebarát Bt. üzletét, a Tünde Hallás Szalont. Olyan alternatívát szerettünk volna kínálni a nagyothalló emberek számára, ami szakmai és emberi kompromisszumoktól mentes. A meleg, családias légkör, az ügyfél iránti empátia és tisztelet, a kiemelkedő szakmai tudás és tapasztalat, a régi és kiváló szakmai kapcsolatok, a folyamatos fejlődés mind ezt a célt szolgálja. Ügyfeleink visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy jó úton haladunk.

A Signia elkötelezett a nagyothallók életminőségének javításában. Partnereink országszerte képviselik filozófiánkat és szakértelmünket, továbbá a teljes Signia termékválasztékot forgalmazzák. Arra kértük őket, mutassák be vállalkozásukat a nagyközönségnek. Az alábbiakban a nyíregyházi Tünde Hallás Szalon bemutatkozását olvashatják. Büszkék vagyunk arra, hogy a Signia márkát magasan képzett szakemberek képviselik Magyarországon, köszönjük szépen partnereink együttműködését!

2014. július 15-én nyitottuk meg a Fülebarát Bt. üzletét, a Tünde Hallás Szalont. Olyan alternatívát szerettünk volna kínálni a nagyothalló emberek számára, ami szakmai és emberi kompromisszumoktól mentes. A meleg, családias légkör, az ügyfél iránti empátia és tisztelet, a kiemelkedő szakmai tudás és tapasztalat, a régi és kiváló szakmai kapcsolatok, a folyamatos fejlődés mind ezt a célt szolgálja. Ügyfeleink visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy jó úton haladunk.

Helyi kötődés és elkötelezettség

Üzletünk Nyíregyháza belvárosában, jól megközelíthető helyen, a Szent István u. 6. szám alatt található. Minden eszközt megragadunk, hogy elérjenek minket a nagyothallók (honlap, Facebook-oldal stb). Megyénk legtávolabbi pontjairól is érkeznek hozzánk ügyfelek.

A szakmában a miénk az első helyi érdekeltségű, 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Munkatársaink megyénk szülöttei és lakói, akik szakmailag és emberileg is elkötelezettek az itt élő nagyothalló emberek professzionális ellátása iránt. Több mint egy évtizede összeszokott csapat a miénk. Fő tevékenységi körünk a hallókészülékek és tartozékaik forgalmazása, emellett nagy hangsúlyt fektetünk minőségi szolgáltatásainkra is. Büszkék vagyunk arra, hogy minden hozzánk forduló, hallásproblémával élő embernek tudunk segíteni, ügyfeleink 100%-os elégedettséggel távoznak tőlünk.

Munkatársaink

Csontó Tünde, audiológus

A Tünde Hallás Szalon névadója az egészségügyi érettségi után, 1984-ben Budapesten, a Dolgozók Egészségügyi Szakiskolájában szerezte meg audiológiai szakon a képesítését, kitűnő eredménnyel végezte el a minősítő vizsgát. Diplomáját 2010. januárjában vette át a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán. Az azóta eltelt hosszú évtizedek alatt különböző cégek munkatársaként gyarapította szaktudását, továbbá részt vett a Signia képzésén is Németországban, a kiválasztott 12 magyar szakember egyikeként. Jelenleg ő Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező szakembere. „A hallásgondozásban az ember a legfontosabb szereplő” – vallja, hozzáértése és empatikus készsége miatt hosszú távon is visszajárnak hozzá az elégedett ügyfelek.

Dr. Szikszai János, adjunktus, fül-orr–gégész, audiológus szakorvos

Általános orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, később fül- orr- gégegyógyászatból, majd audiológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kórházak és Egyetemi Oktató Kórház Vásárosnaményi Fül-Orr-Gége járóbeteg szakrendelés vezetője. Betegei szimpatikus, segítőkész embernek tartják, akiben teljes mértékben megbíznak. A fül-orr-gégészeti megbetegedések kezelése mellett hallásvizsgálattal, audiológiai szakrendeléssel is foglalkozik; Csontó Tündével évek óta sikeresen dolgoznak együtt a nagyothallók életminőségének javításáért.

Fülöpné Kercsó Eszter, üzletvezető

2008-ban szerezte meg védőnői diplomáját a Miskolci Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán. Mondhatjuk, hogy Eszter „beleszületett” a szakmába, hiszen édesanyja Csontó Tünde, a szalon tapasztalt audiológusa. 2009 óta dolgoznak együtt hárman: anya és lánya, valamint Dr. Szikszai János. Mondhatjuk, hogy igen összeszokott a csapat. A segítő munka számukra hivatás, ezért nem volt kérdés, hogy 2014-ben, amint lehetőségük adódott, családi vállalkozásban folytatták tevékenységünket. „Nálunk minden ügyfél az egyetlen és nem egy a sok közül!” – emeli ki Eszter. Ezt bizonyítja a 100%-os ügyfél-elégedettség is, amivel a Tünde Hallás Szalon méltán büszkélkedhet.

Nagy Erzsébet, recepciós

Zsóka azután került a cégünkhöz, hogy Eszter megszülte második gyermekét.
Ügyfeleink egy megnyerő,végtelenül kedves és készséges emberrel találkoznak az üzletbe lépésükkor. Nagy segítség abban, hogy a szakmai munka zavartalanul és a legmagasabb színvonalon folyhasson. Kereskedelemben, adminisztrációs munkakörben eltöltött évei alatt nagy tapasztalatot gyűjtött az üzletben ellátott feladatkörének kiváló ellátására.

Szolgáltatásaink és az általunk forgalmazott termékek

Természetesen teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Heti kétszer van szakorvosi rendelésünk, a térítésmentes hallásvizsgálat foyamatosan az érdeklődők rendelkezésére áll. A hallókészüléket viselő ügyfeleink teljes körű hallásgondozása – beleértve az igény szerinti finomhangolásokat, szervizeltetést – az üzletünk alapszolgáltatásai közé tartoznak. A hallókészülékes ellátásnak szigorú szabályai vannak a műszerekre, eszközökre, a vizsgálatok elvégzésére vonatkozóan. Mindezeknek a feltételeknek maximálisan és folyamatosan megfelelünk – a legmagasabb színvonalú ellátás és az ügyfelek elégedettsége érdekében.

A hallókészülék önmagában kevés lenne a folyamatos és problémamentes jó halláshoz. A hallókészüléket karban kell tartani, a működéséhez szükséges elemet cserélni. Az elhasználódott illesztéket is le kell időnként cserélni. Minden, ami a problémamentes használathoz szükséges, az megtalálható az üzletünkben. Ezen felül többek között uszodai és zajvédő illesztékeket, a súlyosan nagyothallók számára jelzőeszközöket (speciális ébresztőórát, ajtó- és telefoncsengőt jelző rendszert) is forgalmazunk.

Együttműködés a Signiával

A Signia csapatával és annak elődjével már 17 éves szakmai kapcsolat köt össze minket. A Tünde Hallás Szalon nyitásának az ötletével is őket kerestük meg elsőként. Rengeteg segítséget kaptunk tőlük kezdettől fogva. Nem volt kérdés, hogy a Signia hallókészülékeket forgalmazni szeretnénk, hiszen a szakmában eltöltött több évtized alatt nagyon sok nagyothalló életminőségét javítottuk már ezekkel az eszközökkel. Az utóbbi években olyan mértékű, látványos, a nagyothalló ember hallását és komfortérzetét javító fejlesztés ment végbe, amit örömmel adok át az ügyfeleink részére.

Már akkor nagyon örültem a Signia myHearing alkalmazásnak, amikor tudomást szereztem róla. A továbbképzés alkalmával, amikor részleteiben is megismertem, láttam magam előtt az ügyfelet, aki anélkül, hogy befáradna hozzánk, hangoltatni tudja a hallókészülékét. Minden olyan ügyfelünknek, aki Signia hallókészüléket vásárol, felajánlom ennek az alkalmazásnak a lehetőségét. Bár ez még vadonatúj technológia, már egy-két okostelefonra letöltöttük, s talán hamarosan finomhangolásra is használni fogjuk.