X
2017-10-05

Bemutatkoznak a Signia partnerei: Bodnár Optika – Halláscentrum, Sopron

Az alábbiakban a soproni Bodnár Optika – Halláscentrum bemutatkozását olvashatják. Büszkék vagyunk arra, hogy a Signia márkát magasan képzett szakemberek képviselik Magyarországon, köszönjük szépen partnereink együttműködését!

A Signia elkötelezett a nagyothallók életminőségének javításában. Partnereink országszerte képviselik filozófiánkat és szakértelmünket, továbbá a teljes Signia termékválasztékot forgalmazzák. Arra kértük őket, mutassák be vállalkozásukat a nagyközönségnek. Az alábbiakban a soproni Bodnár Optika – Halláscentrum bemutatkozását olvashatják. Büszkék vagyunk arra, hogy a Signia márkát magasan képzett szakemberek képviselik Magyarországon, köszönjük szépen partnereink együttműködését!

A Bodnár Optika 1992 óta működő vállalkozás, mely 2015. májusában hallásvizsgálattal és hallókészülék-ellátással bővítette szolgáltatásait. Fő vonzerőnk, hogy született soproniak vagyunk, sokan ismernek bennünket és bizalommal fordulnak hozzánk. Ügyvezetőnk Bodnár András látszerész. A hallásközpont orvosa dr. Sávay László fül-orr-gégész, audiológus főorvos, a soproni Erzsébet Kórház Fül-orr-gégészeti osztályának osztályvezetője. Asszisztensünk Katonáné Vados Hajnalka, klinikai elektrofiziológiai asszisztens.

A város szívében

Üzletünk Sopronban, a Színház u. 11. alatt található, közel a belvároshoz, csupán 3 percre a vidéki buszpályaudvartól. Így könnyen elérhetnek minket a környéken élők is. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy nemcsak Sopron vonzáskörzetéből, de Győrből és Szombathelyről is járnak hozzánk hallássérültek.

Szolgáltatásaink, vizsgálatok

Teljes körű szolgáltatással várjuk pácienseinket. Komplett hallókészülék vásárlása esetén ingyenes hallásvizsgálatot végzünk. Otthoni hallókészülék-próbaviseléssel segítünk abban, hogy a nagyothallók valóban a számukra legjobb készüléket tudják kiválasztani. Pácienseinknek – kellő időráfordítással – megtanítjuk a készülékek használatát, kezelését és tisztítását, minden esetben személyre szabottan. A hallókészülék-viselőket személyes gondoskodással követjük nyomon. Ingyenes tanácsadással, az eszközök speciális (ultrahangos) tisztításával, kontroll hallásmérésekkel, a készülékek finomabb behangolásával gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink valóban sikeres halláskorrekcióban részesülhessenek.

Alkatrészcserét igénylő hallókészülék javíttatását minden esetben az adott készülék márkaszervizében végeztetjük el. A kisebb javításokat lehetőség szerint helyben, azonnal elvégezzük. Sokféle kiegészítőt és tartozékot forgalmazunk: pl. a hallókészüléket, illetve fülillesztéket ápoló, tisztító eszközöket, elemeket, elemmérőket, a fül védelmét szolgáló zajvédő és uszodai füldugókat.

Tisztahang audiometria, beszédvizsgálat és szabadhangteres vizsgálat elvégzésére egyaránt alkalmas eszközökkel rendelkezünk. Kolléganőnk sok éves tapasztalattal rendelkezik a gyermekek hallásvizsgálata terén is, játékaudiometriás mérésre is van lehetőségünk. Profilunkból adódóan ügyfeleink látásáról is gondoskodunk, nálunk mindenki megtalálhatja a számára tökéletes szemüveget.

Együttműködés a Signiával

A Signia hallókészülékekkel jók a tapasztalataink, valóban csúcsminőséget tudunk nyújtani ezekkel az eszközökkel. Pácienseink szeretik, hamar elfogadják a Signia hallókészülékeket, könnyű illeszthetőségük miatt szívesen dolgozunk velük. A Signia csapatától sok segítséget kapunk. Az egyik legújabb Signia fejlesztést, a myHearing alkalmazást már kipróbáltuk, hasznos segítségnek tartjuk mind a páciensek, mind pedig saját magunk számára. Reméljük hamarosan ennek alkalmazása is a rutin feladataink közé fog tartozni.


 

Signia nyílt nap Sopronban is!

Időpont: 2017. október 9. 10:00-16:00
Helyszín: Bodnár Optika – Halláscentrum
9400 Sopron, Színház u. 11.

Bejelentkezés:
Tel.: 36 (99) 323-789
E-mail: info@bodnar-optika.hu

További információk a soproni nyílt napról a Signia Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/events/297539590653018