X
Hallókészülék-szaküzletük immár 20 éve áll a lakosság szolgálatában. Nem csupán helyi és környékbeli pácienseket fogadnak, külföldről is rendszeresen járnak hozzájuk hallásproblémával küzdők.
2018-02-09

Bemutatkoznak a Signia partnerei: Med-Hom Bt. Hallókészülék-szaküzlet, Cegléd

Ceglédi partnerünk, a Med-Hom Bt. magasan képzett csapatának vezetője dr. Kerepesi Lénárd fül-orr-gégész és audiológus főorvos úr, aki a ceglédi Toldy Ferenc Kórház fül-orr-gégészeti osztályának vezetője is egyben. Hallókészülék-szaküzletük immár 20 éve áll a lakosság szolgálatában. Nem csupán helyi és környékbeli pácienseket fogadnak, külföldről is rendszeresen járnak hozzájuk hallásproblémával küzdők. Milyen ellátásra számíthat, aki felkeresi őket? Megtudhatja blogunkból.

A Signia elkötelezett a nagyothallók életminőségének javításában. Partnereink országszerte képviselik filozófiánkat és szakértelmünket, továbbá a teljes Signia termékválasztékot forgalmazzák. Arra kértük őket, mutassák be vállalkozásukat a nagyközönségnek. Az alábbiakban a ceglédi Med-Hom Bt. Hallókészülék-szaküzlet bemutatkozását olvashatják. Büszkék vagyunk arra, hogy a Signia márkát magasan képzett szakemberek képviselik Magyarországon, köszönjük szépen partnereink együttműködését!

A Med-Hom Bt. szaküzlete Cegléden immár 20 éve áll a hallás szolgálatában, azóta segítünk a hallásproblémával küszködő embertársainkon. Rendelőinket azzal a céllal hoztuk létre, hogy kiemelkedő minőségű műszerekkel, családias légkörben, mégis professzionálisan kezelhessük a hozzánk kerülő halláskárosultakat. Magas színvonalú rendelőinkben a fül-orr-gégészeti vizsgálatokat minden betegre külön odafigyelve végezhetjük el, teljesen más légkörben és körülmények között, mint ami az általános kórházi gyakorlat.

Magasan képzett szakemberek, elégedett páciensek

Cégünk a magyarországi piac legszélesebb választékát nyújtja az alaptól a prémium kategóriás hallásjavító eszközökig, TB-támogatással is. Vállalkozásunk vezetője Dr. Kerepesi Lénárd fül-orr-gégész és audiológus főorvos úr, aki a ceglédi Toldy Ferenc Kórház fül-orr-gégészeti osztályának vezetője is egyben. Üzleteink vezetője Dr. Rack Emma doktornő. Audiológusaink Zakarné Király Sarolta, aki 13 éves tapasztalattal rendelkezik a hallásjavítás területén és Szebenyi Andrea; segítőkész marketing asszisztensünk Zakar Tünde.

Ady Endre utca 20. szám alatti üzletünk a belvárostól 5 perc sétára taláható, ahol fül-orr-gégészeti, audiológiai, Laser terápiás és Bemer terápiás szakrendelésekkel várjuk ügyfeleinket. 3 éve nyílt Múzeum utca 1. szám alatti üzletünkben (Kossuth Ferenc utca és Múzeum utca sarok, bejárat a Kossuth Ferenc utca felől) hallókészülék-szakrendeléssel és ingyenes hallásszűréssel várunk egész évben minden kedves érdeklődőt. Ellátást nem csupán a ceglédi lakosságnak, hanem a környező településeken élőknek is biztosítunk, bárkinek, aki felkeres minket. Büszkén mondhatjuk, hogy külföldről is rendszeresen járnak hozzánk páciensek.

Milyen szolgáltatásokkal várjuk a hallásproblémával küzdőket?

Teljes körű szolgáltatással várjuk pácienseinket. Komplett hallókészülék vásárlása esetén ingyenes hallásvizsgálatot végzünk. Ingyenes otthoni hallókészülék-próbaviseléssel segítünk abban, hogy a nagyothallók valóban a számukra legjobb készüléket tudják kiválasztani. Az ellátottakat megtanítjuk a készülékek használatára, kezelésére és tisztítására. Ingyenes, márkafüggetlen tanácsadással, az eszközök speciális (ultrahangos) tisztításával, kontrollhallásmérésekkel, a készülékek finomabb, egyénre szabott hangolásával gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink valóban sikeres hallási élményben részesülhessenek. A kisebb javításokat lehetőség szerint helyben, azonnal elvégezzük. Sokféle kiegészítőt és tartozékot forgalmazunk: pl. hallókészüléket, illesztékeket, ápoló-, tisztító-, szárítóeszközöket, elemeket, elemmérőket, zajvédő, zenei, uszodai és egyéb egyéni illesztékeket, stb.

Együttműködés a Signiával

A Signia típusú hallókészülékekkel jók a tapasztalataink, valóban csúcsminőséget tudunk nyújtani ezekkel az eszközökkel. Pácienseink szeretik, hamar elfogadják a Signia hallókészülékeket, könnyű illeszthetőségük miatt mi is szívesen dolgozunk velük. A Signia csapatától sok segítséget kapunk. A Signia fejlesztéseit örömmel fogadják ügyfeleink, a touchControl alkalmazást már évek óta használják sikerrel. A legújabb myHearing alkalmazást is örömmel fogadják a felhasználók. Ennek segítségével a felhasználó applikáción keresztül leadott jelzései, panaszai alapján távolról tudjuk állítani a hangzást, így megkímélve őket a sorban állástól, utazástól. Hasznos segítségnek tartjuk mind a páciensek, mind pedig saját magunk számára. Reméljük hamarosan ennek alkalmazása is a rutin feladataink közé fog tartozni.