X
Az alábbiakban az Acusticus Halláscentrum és Rendelő bemutatkozását olvashatják. Büszkék vagyunk arra, hogy a Signia márkát magasan képzett szakemberek képviselik Magyarországon, köszönjük szépen partnereink együttműködését!
2018-01-29

Bemutatkoznak a Signia partnerei: Acusticus Halláscentrum és Rendelő, Debrecen és Eger

A Signia elkötelezett a nagyothallók életminőségének javításában. Partnereink országszerte képviselik filozófiánkat és szakértelmünket, továbbá a teljes Signia termékválasztékot forgalmazzák. Arra kértük őket, mutassák be vállalkozásukat a nagyközönségnek. Az alábbiakban az Acusticus Halláscentrum és Rendelő bemutatkozását olvashatják. Büszkék vagyunk arra, hogy a Signia márkát magasan képzett szakemberek képviselik Magyarországon, köszönjük szépen partnereink együttműködését!

A Signia elkötelezett a nagyothallók életminőségének javításában. Partnereink országszerte képviselik filozófiánkat és szakértelmünket, továbbá a teljes Signia termékválasztékot forgalmazzák. Arra kértük őket, mutassák be vállalkozásukat a nagyközönségnek. Az alábbiakban az Acusticus Halláscentrum és Rendelő bemutatkozását olvashatják. Büszkék vagyunk arra, hogy a Signia márkát magasan képzett szakemberek képviselik Magyarországon, köszönjük szépen partnereink együttműködését!

1998-ban kezdte meg működését az Acusticus Bt., majd 2003-ban Acusticus 2003 Kft. néven folytattuk a munkát. Az egészségügy akkori helyzetét ismerve úgy gondoltuk, nagy szükség van a magánrendelők színvonalát biztosító, mégis ingyenes hallókészülék-ellátásra és hallásgondozásra. A konkurenciával ellentétben mi nem csak értékesítünk, hanem személyre szabott ellátást biztosítunk minden hozzánk forduló ügyfélnek. Folyamatos szakorvosi jelenlét mellett, a klinikai gyakorlatban szerzett szakmai ismeretekkel várjuk pácienseinket. Már az induláskor hosszú távra terveztünk, ezért nem csak az azonnali ellátásra koncentráltunk.

Minden szó fontos!

Hitvallásunk, hogy a legkiválóbb szakmai csapattal, végtelenül türelmes, hol rövid és gyors, hol akár heteken át tartó, aprólékos, ám rendkívül fontos munkával olyan eredményeket érjünk el, amelyek a páciensek egész további életét meghatározzák. A nagyszülők újra hallhatják az unokát, a hallássérült kisgyermekek épen halló társaikkal járhatnak óvodába, iskolába, a szülők örömmel hallhatják, mi történt aznap, a kamaszok ugyanúgy kapcsolódhatnak a 21. század virtuális világához, ahogyan társaik, a munkába járók pedig végezhetik napi rutinjukat, pontosan meghallva és megértve, mit mondanak főnökeik, ügyfeleik, munkatársaik. Az élet mehet tovább.

Az Acusticus nem áll meg: az elmúlt két évtizedben sok ezer hozzánk fordulónak segítettünk és tettük jobbá a mindennapjait. Tesszük mindezt úgy, hogy valóban a legmagasabb szintű szakmai ellátást biztosítjuk, kulturált környezetben, szakorvosokkal, magasan képzett munkatársakkal, garanciát vállalva a készülékekre, az általunk végzett munkára, a következő évekre és évtizedekre. Mert – ahogyan a kezdetektől gondoljuk és üzenjük – minden szó fontos.

Helyszínek, munkatársak, szolgáltatások

Az Acusticus Halláscentrum rendelői közül a Debrecen, Bem tér 14. szám alatti a legrégebbi, úgynevezett központi rendelőnk – a legtöbb szakorvossal és asszisztens munkatárssal. Nemrég nyitottuk meg másik kiemelt rendelőnket Egerben, a Dobó tér 2. sz. alatt. Mindkét helyszín kiválóan megközelíthető, nemcsak városi, hanem megyei szintű ellátást is nyújtunk. A debreceni Bem téri rendelőnknél közvetlenül az épület előtt lehet parkolni, itt az akadálymentes megközelítés is biztosított.

A hallásközpont munkatársai fül-orr-gégész, audiológus szakorvosok, audiológiai asszisztensek, klinikai elektrofiziológus szakasszisztensek, hallásakusztikusok, az ellátást segítő neurológus, reumatológus szakorvosok, pszichológus és nem utolsósorban informatikai szakemberek. Minden munkatársunk rendelkezik a tevékenységének megfelelő legmagasabb szintű végzettséggel.

Életkori megkötés nélkül látunk el minden hozzánk forduló pácienst: a csecsemő- és gyermekrendelés mellett felnőtt fül-orr-gégész és fej-nyaksebész, audiológus, foniáter, otoneurológus, neurológus, reumatológus, immunológus és pszichológus segíti a betegeket, továbbá magánrendelés keretén belül foglalkozásegészségügyi és plasztikai sebészi szakrendelés is igénybe vehető nálunk, elsősorban a debreceni központunkban.

Kiváló felszereltség, magas színvonalú ellátás és minőségi, széles termékválaszték

Rendelőink felszereltsége az előírt feltételekhez képest lényegesen meghaladja az elvártakat: orvosi műtéti mikroszkóppal, endoszkópokkal, szívóval, kauterrel és a teljes körű ellátáshoz szükséges vizsgáló műszerekkel rendelkezünk. Audiológiai rendelőnkben klinikai audiométerrel végezzük a hallásküszöb-meghatározást, a beszédaudiometriát, kellemetlenségi küszöb meghatározását, a szabadhangteres vizsgálatot, tinnitometriát és igény szerint az ún. küszöb feletti szubjektív hallásvizsgálatokat. 3-6 éves korú gyermekek vizsgálatához a játékaudiometria is rendelkezésre áll. Az objektív hallásvizsgálatot bármelyik életkorban (0-100 év) elvégezzük. Ezek a vizsgálatok a beteg közreműködése nélkül, rövid idő alatt nyújtanak pontos eredményt a megfelelő diagnózis felállításában.

Rendelőinkben tympanometria, stapedius reflex, TE és DP OAE és szűrő BERA-vizsgálatokat végzünk. A hallásvizsgálatokon túl a hallókészülék-ellátáshoz szükséges beállítások – a világ vezető hallókészülék-gyártóinak legtöbb termékét biztosítva – a régióban egyedül csak nálunk érhetők el. A legújabb és leginnovatívabb hallókészülékek forgalmazása előtt minden munkatársunk képzésen vesz részt, így minden ügyfelünk személyre szabottan a legkiválóbb hallást segítő eszközt tudja kiválasztani és kipróbálni. Haladva a gyorsan változó technikai újdonságokkal, a hallókészülék-ellátáson túl minden olyan eszközt is forgalmazunk, ami a hallókészülékkel összehangolva, azt kiegészítve az élet minden területén további életminőség-javulást adhat. Ilyen a mobiltelefonnal (bármilyen Bluetooth-szal rendelkező telefon), televízióval párosítható eszköz, távirányító, az iskolai, a konferenciabeszélgetés minőségét javító adó-vevő, a súlyos hallássérüléssel élőknek az ébresztő óra vagy a babasírás- és ajtócsengő-érzékelő. Fontosnak tartjuk a megelőzést, ezért zajvédőket (ipari, zenei, motoros), zenészeknek fülvédő monitorokat, vadászoknak neszező és zajvédő vagy adott esetben hallást biztosító eszközt is forgalmazunk. Elemek, egyéni fülillesztékek, tisztító és szárító kapszula, elemellenőrző, szűrő és minden olyan kellék beszerezhető rendelőnkben, amivel a hallókészülék élettartamát meghosszabbíthatjuk. A hallókészülékek csak szakszervizben javíthatók, de a kisebb tisztítást, átvizsgálást, szűrőcserét helyben elvégezzük.

Signia az Acusticusnál

A Signia termékei ott vannak az élvonalban, széles körűen alkalmazhatók, az ügyfelek sok esetben választják kipróbálás után. A Signia gyártójának hazai képviselőjével szakmai és emberi kapcsolatunk is az elvárásoknak megfelelő.

A Signia myHearing alkalmazást az elsők között ismertük meg, és ennek bevezetése, széles körű alkalmazhatósága érdekében nyílt napot is szerveztünk, amely az érdeklődők körében pozitívnak bizonyult. Hisszük, hogy minden egyes hozzánk forduló ügyfél csak akkor lesz elégedett, ha személyre szabottan, az élethelyzetéből adódó igényeinek, elvárásainak megfelelő ellátást kap, ezért törekszünk arra, hogy legjobb tudásunk szerint dolgozzunk, képviseljünk és ajánljunk minden terméket.