X
Vezető hallókészülék-gyártóként és újítóként fő célunk, hogy a hallásproblémával élők és a fülzúgással küzdők életminőségét javítsuk.
2017-12-14

A tinnitus tüneteinek enyhítése

Több páciensünk szenved krónikus fülzúgástól, ami rendkívül kimerítő lehet. Súlyosabb esetben akár depresszióhoz, visszahúzódáshoz, bezárkózáshoz is vezethet.

Signia klub a fülzúgásról 2017. december 21-én!

Kérjen időpontot most! Ezt megteheti Facebook-oldalunkon privát üzenetben vagy telefonon a (1) 226 2665 számon.

További információk: https://www.facebook.com/events/1899343370395429 

 

Vezető hallókészülék-gyártóként és újítóként fő célunk, hogy a hallásproblémával élők és a fülzúgással küzdők életminőségét javítsuk.

A Signia notch terápiája – ami kizárólag a legújabb hallókészülékeinkbe van beépítve – világelső a maga nemében. A notch terápia egy széles körben vizsgált és klinikailag bizonyított tinnitus terápiás megközelítés, amely csökkentheti vagy észrevehetetlenné teheti a tinnitus (fülzúgás) hatását.*

Hallókészülékek az Ön nyugalmáért

Ha a tinnitus hangját hosszú időn keresztül a háttérbe száműzzük, az agy „megtanulja”, hogy már ne hallja meg a bosszantó hangokat. Így a páciens megkönnyebbülhet és megfeledkezhet a kimerítő fülzúgásról (fülcsengésről).

A terápia aktiválásához a hallókészülék-specialista először meghatározza a tinnitus hangjának frekvenciáját, majd úgy állítja be a hallókészülékeket, hogy a kellemetlen hang harmonikusan illeszkedjen a többi hang közé.

Tinnitius terápia zajjelekkel

A hagyományos terápia egy kellemes külső hang hozzáadásával fedi el a zavaró tinnitust, így vonja el a készülékviselő figyelmét a fülzúgásról.

Notch terápia

A notch terápiával a tinnitus frekvenciáját pontosan meghatározzuk. A frekvencia erősítését ezután csökkentjük, hogy a nem kívánt hang harmonikusan beolvadjon az általános háttérhangzásba.

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016 szeptember). Notch terápia: új megközelítés a tinnitus kezeléséhez. AudiologyOnline, Article 18365.