Képzelje el, milyen felszabadító lenne, ha a diszkrét programváltáshoz vagy a hangerő-szabályozáshoz egyszerűen csak megérintené okostelefonját; vagy ha a beszélőnek adna egy mikrofont, és így minden szót hangosan és tisztán hallhatna.

Signia myHearing alkalmazás

 

Az új Signia hallókészülékeivel most még a legjobb hallókészülék-technológiánál is többet kap. A Signia audiológus szakértői által kifejlesztett új myHearing alkalmazásnak köszönhetően a legkiválóbb támogatást élvezheti. Így Ön a lehető legrövidebb időn belül tapasztalt hallókészülék-viselővé válhat.

Az alkalmazás ellátja a felhasználót minden olyan támogató eszközzel, amelyre Önnek és hallókészülék-specialistájának szüksége van ahhoz, hogy sikeresen végigvezesse Önt a próbahordás időszakán: így pl. rendelkezésére áll az irányított súgó, nyomon követheti személyes előrehaladását, a CareChat kommunikációs csatornán pedig hallókészülék-specialistájával tarthatja a kapcsolatot, bárhol is tartózkodjon éppen.

További információk a myHearing alkalmazásról
TeleCare_smartphone_950x1100px

easyTek alkalmazás: nagyobb diszkréció, nagyobb kényelem, több lehetőség

Az easyTek App™ alkalmazás az easyTeket a további funkciók mellett még diszkrétebbé teszi.

Az easyTek alkalmazás még az easyTek funkcióit is meghaladja: okostelefonja kijelzőjén megtekintheti hallókészülékei állapotát, hangokat továbbíthat audioforrásokból, vagy használhatja távirányítóként. És mivel mindent szabályozhat okostelefonján, a hallókészülék-beállítások módosítása is úgy néz ki, mintha csak a telefonját nézné.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Az easyTek alkalmazás letöltése

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_hu_300px

google-play-badge_hu_300px

touchControl alkalmazás: teljes diszkréció a kezében

Változtassa okostelefonját hallókészülékei diszkrét távirányítójává, és élvezze a kényelmes kezelhetőséget, amelyet a touchControl App™ alkalmazás nyújt.

Igényei szerint megváltoztathatja a hallási programokat, módosíthatja a hangerőt, valamint a magas és mély hangokat.  Csak egy okostelefonra van szüksége.

touchControl-App_icon_950x700px

A touchControl alkalmazás letöltése

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_hu_300px

google-play-badge_hu_300px

Hallásteszt alkalmazás: segít Önnek meghatározni, van-e halláskárosodása

A hallástesztet audiológus szakértőink készítették, hogy segítsenek Önnek megállapítani, van-e halláskárosodása.

Ezt az alkalmazást tudományos alapokon fejlesztették ki és gondosan tesztelték, azért, hogy a lehető legpontosabb eredményeket biztosítsák.
A teszt teljesen független a nyelvtől, így Ön megbízhatóan használhatja – függetlenül attól, hogy mi az anyanyelve.

A hallásteszt azt vizsgálja, hogy Ön mennyire jól tudja felismerni a szavakat háttérzajban. Ez annak ismeretén alapul, mely szerint a halláscsökkenéssel élőknek nagyobb nehézséget jelent a beszéd megértése az olyan zajos környezetekben, mint amilyenek pl. a vendéglők vagy a metrómegállók.

Hearing-Test-App_icon_950x700px

Töltse le a hallásteszt alkalmazást!

Hearing-Test_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_hu_300px

google-play-badge_hu_300px