A gyerekeket iskolába vinni reggel, találkozni a barátokkal az ebédszünetben, TV-t nézni este: nap mint nap rengeteg beszélgetés zajlik különböző hallási helyzetekben. Nem lenne nagyszerű, ha a hangokat közvetlenül a fülébe tudná továbbítani, diszkréten be tudná állítani a hallókészülékét, és könnyen fel tudná tölteni?

Fedezze fel kényelmes megoldásainkat!

image

Alkalmazások

A megfelelő alkalmazás egyszerűbbé teszi hallókészülékei funkcióinak használatát, a kényelmes szabályozhatóság pedig önbizalmat ad.

Fedezze fel alkalmazásainkat
image

Praktikus tartozékok

Hallókészülékei segítik Önt napi feladatai során, a tartozékok pedig még inkább megkönnyítik életét.

Fedezze fel az összes tartozékot!
image

Támogatás

Hasznos tanácsok az alkalmazásokhoz és a tartozékokhoz

Támogatásért kattintson ide
image

Bellman kiegészítők

Még a modern hallókészüléket viselőkkel is előfordulhat, hogy néhány hangot nehezen hallanak meg. Ahol pl. kisbabára figyelnek, ott a babamonitor jelzését fontos a lakás minden pontján érzékelni.

Fedezze fel a Bellman termékeket!

Ünnepi nyitva tartás 2017

Felhívjuk kedves pácienseink és partnereink figyelmét, hogy a Signia Hallásközpontok 2017. december 22-én pénteken 13:30-ig tartanak nyitva. 2017. január 2-án 8:00 órától ismét szeretettel várjuk Önöket! A két ünnep között telefonon sem leszünk elérhetőek. Az ebben az időszakban nekünk küldött e-maileket, űrlapos megkereséseket és messengeres privát üzeneteket januárban a lehető leghamarabb megválaszoljuk.